Λιάγκας για Ελεονώρα Μελέτη: Τα δύο τηλεφωνήματα που δέχτηκε και το κόψιμο της εκπομπής

LIFESTYLE

Λιάγκας για Ελεονώρα Μελέτη: Τα δύο τηλεφωνήματα που δέχτηκε και το κόψιμο της εκπομπής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Ευστρατίου

Λιάγκας για Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν πιστεύω ότι η Ελεονώρα γνώριζε»

25.04.2024 | 15:38

Το παρασκήνιο για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στη σημερινή του εκπομπή. Ο Λιάγκας μίλησε στο Πρωινό με αφορμή τα σχόλια που γίνονται για την εκπομπή της παρουσιάστριας και αποκάλυψε τα δύο τηλεφωνήματα που δέχτηκε, το ένα από το Μέγαρο Μαξίμου και το δεύτερο από μεγάλο κανάλι. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, το πρώτο τηλεφώνημα ήρθε από το πολιτικό γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο οποίο της έγινε και η αντίστοιχη πρόταση να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές, ενώ το δεύτερο ήρθε από στέλεχος ενός μεγάλου καναλιού, ο οποίος της έκανε πρόταση για μία τηλεοπτική εκπομπή. Μάλιστα, ο Λιάγκας ανέφερε πως κατά τη γνώμη του η Ελεονώρα δεν γνώριζε για τις εξελίξεις σχετικά με την εκπομπή της.

«Εγώ δεν πιστεύω ότι η Ελεονώρα γνώριζε. Θα πω μια είδηση που δεν την ξέρει κανένας. Τη μέρα εκείνη που κόπηκε η εκπομπή της Μελέτη στο Mega, η Ελεονώρα δέχτηκε δύο τηλεφωνήματα. Το ένα ήταν από το Μαξίμου, από συνεργάτη του πρωθυπουργού… Τότε είπε εκείνη ότι ήταν θετική και μετά την πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηλέφωνο. Το άλλο τηλεφώνημα που δέχτηκε η Μελέτη εκείνη την ημέρα, είναι από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό που της έκαναν πρόταση για συνεργασία για του χρόνου», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας. Η συμπαρουσιάστριά του, Φωτεινή Πετρογιάννη, συμπλήρωσε πως «Είναι άσχημο αν κάποιος δεν έχει αποδείξεις γι’ αυτό να αφήνονται τέτοια υπονοούμενα για τους ανθρώπους ότι έσκαψε το λάκκο της εκπομπής του».

«Θα το δοκιμάσω και όπου πάει»

«Είναι μια απόφαση που πάρθηκε πάρα πολύ σύντομα, να το ξέρετε. Παρ’ όλα αυτά, ήταν το κίνητρο μεγάλο και θεωρώ ότι η προσπάθεια αξίζει. Δεν πάω απαραίτητα για το αποτέλεσμα, υπό την έννοια ότι δεν έχω να χάσω κάτι. Πολιτικός δεν είμαι, παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είμαι και θα εξακολουθήσω να είμαι. Μου δόθηκε η ευκαιρία να καταπιαστώ λίγο πιο συγκεκριμένα με πράγματα που ούτως ή άλλως όλα αυτά τα χρόνια τα κάνω με πολλή αγάπη και χωρίς κανένα προσωπικό όφελος. Θα το δοκιμάσω και όπου πάει. Ήταν μια οικογενειακή απόφαση και χαίρομαι που έχω δίπλα μου τον σύζυγό μου που είναι πολύ υποστηρικτικός», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή στο Mega σχετικά με την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα επικριτικά σχόλια που δέχεται λόγω της απόφασης να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά και για την καριέρα της, αναφέροντας πως δεν την αγγίζουν και πως ο καθένας έχει τον τρόπο του να εκφράζει τη γνώμη του. Η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε προσηλωμένη στον στόχο της και αποχαιρέτισε την τηλεοπτική ζωή έως τον Σεπτέμβριο, όμως δεν είναι ακόμη γνωστό ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της παρουσιάστριας. «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, τον καθένα ξεχωριστά γιατί με την ιδιαίτερη προσωπικότητά του, μου μάθατε πράγματα και είναι πολύ σημαντικό, κάθε φορά να παίρνεις κάτι από τους ανθρώπους. Ήταν μεγάλη μου χαρά να συνεργαστώ με όλους εσάς», ανέφερε σε δηλώσεις της.

Πηγή: tlife.gr

Exit mobile version