Τέβες νοσοκομείο: Πήρε εξιτήριο ο προπονητής της Ιντεπεντιέντε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέβες νοσοκομείο: Πήρε εξιτήριο ο προπονητής της Ιντεπεντιέντε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Τέβες νοσοκομείο: Ο προπονητής εισήχθη στην κλινική το βράδυ της Τρίτης (24/04) με πόνους στο στήθος, όμως οι εξετάσεις του ήταν καλές και πήρε εξιτήριο το πρωί της Τετάρτης

25.04.2024 | 15:21

Τέλος καλό όλα για τον Κάρλος Τέβες. Ο Αργεντινός τεχνικός της Ιντεπεντιέντε εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο το βράδυ της Τρίτης (24/04) έχοντας πόνους στο στήθος και ανησύχησε την ομάδα και τους οικείους του. Εκεί υποβλήθηκε σε μία σειρά ειδικευμένων εξετάσεων, αλλά κι ένα γενικό τσεκ απ. Τα αποτελέσματα όλων αυτών ήταν πολύ καλά και αφού αποκλείστηκε το σενάριο του καρδιακού προβλήματος πήρε εξιτήριο και βγήκε από το νοσοκομείο το πρωί της Τετάρτης (25/04) σύμφωνα με αργεντίνικα μέσα. Μάλιστα, αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στις προπονήσεις του αργεντίνικου κλαμπ με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για την Πέμπτη (26/04) κιόλας.

Οι άνθρωποι της Ιντεπεντιέντε πήραν μεγάλη… τρομάρα το βράδυ της Τρίτης, όταν ο προπονητής του συλλόγου, ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Σαν Ισίντρο του Μπουένος Άιρες. Μάλιστα, ο πρώην Αργεντινός φορ πέρασε το βράδυ στην κλινική, κάνοντας συνεχώς ιατρικές εξετάσεις,  ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια τα οποία τον οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Αργεντινής

Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα της χώρας, το άγχος που έχει 40χρονος προπονητής, αλλά και το γεγονός ότι πάσχει από υψηλή αρτηριακή πίεση και υποβάλλεται τακτικά σε ιατρικούς ελέγχους, ίσως να ήταν η αιτία του συμβάντος. Με ανακοίνωσή της, η Ιντεπεντιέντε επιβεβαίωσε το περιστατικό, ενημερώνοντας πάντως το κοινό πως δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

«Ο προπονητής μας, Κάρλος Τέβες, πήγε στο νοσοκομείο La Trinidad στο San Isidro με πόνο στο στήθος. Έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και ήταν ικανοποιητικές. Σήμερα θα συνεχίσει με μια σειρά δοκιμών που έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων ως μέρος ενός γενικού ελέγχου. Ο Κάρλος Τέβες θα νοσηλευτεί προληπτικά μέχρι να ολοκληρωθούν οι αντίστοιχες εξετάσεις», ανέφερε στην ανακοίνωσή της ο σύλλογος από την Αργεντινή.

Ετικέτες
Exit mobile version