Ρέμπελ Γουίλσον – πάρτι: Μέλος της βασιλικής οικογένειας την κάλεσε σε όργια με ναρκωτικά

LIFESTYLE

Ρέμπελ Γουίλσον – πάρτι: Μέλος της βασιλικής οικογένειας την κάλεσε σε όργια με ναρκωτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Ευστρατίου

Ρέμπελ Γουίλσον - πάρτι: Χωρίς να κατονομάζει, αλλά φωτογραφίζει Βρετανό διάδοχο που την κάλεσε στο πάρτι

23.04.2024 | 12:23

Μεγάλες αποκαλύψεις για μέλος της βασιλικής οικογένειας κρύβονται στα απομνημονεύματα της ηθοποιού Ρέμπελ Γουίλσον. Η ίδια ισχυρίζεται πως στο παρελθόν την είχε προσκαλέσει σε πάρτι, στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν ναρκωτικά και όργια. Η Αυστραλή ηθοποιός  δεν κατονομάζει το βασιλικό αυτό πρόσωπο, αλλά δίνει τρία στοιχεία: Το περιστατικό συνέβη το 2014 και η πρόσκληση ήρθε από έναν άνδρα, ο οποίος εκείνη τη χρονιά ήταν δέκατος πέμπτος ή εικοστός στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου. Μάλιστα αναφέρει ότι το πάρτι διοργανώθηκε από έναν Αμερικανό δισεκατομμυριούχο από τον κλάδο της τεχνολογίας, τον οποίο επίσης δεν κατονομάζει.

Στα απομνημονεύματά της, «Rebel Rising», διηγείται πώς έλαβε μία πρόσκληση «της τελευταίας στιγμής» στο πάρτι ενός δισεκατομμυριούχου, από το βασιλικό πρόσωπο, ο οποίος είχε πει σε έναν άνδρα φίλο του ότι στο πάρτι «χρειαζόμαστε περισσότερα κορίτσια. Εκείνη σκέφτηκε πως ήταν μία τέλεια ευκαιρία για να βρει έναν φίλο. Σύμφωνα με το βιβλίο, το πάρτι με μεσαιωνικό θέμα πραγματοποιήθηκε σε ένα νοικιασμένο ράντσο λίγο έξω από το Λος Άντζελες. Η Γουίλσον αναφέρει ότι φορούσε μια «σέξι στολή με κωνικό καπέλο» και περιέγραψε την εκδήλωση ως «τρελή», με ακροβάτες και μια γιγαντιαία εστία φωτιάς που περιβαλλόταν από μαξιλάρια.

Πως έγινε η πρόσκληση

Κατά τη διάρκεια του πάρτι, η Γουίλσον αναφέρει πως με τον δισεκατομμυριούχο αλλά εκείνος ουσιαστικά την «άδειασε». Όπως ισχυρίζεται, άνδρες κονταροχτυπιόντουσαν πάνω σε άλογα σε ένα χωράφι ενώ υπήρχε μια πισίνα γεμάτη με κορίτσια τα οποία ήταν ντυμένα γοργόνες. Λόγω των αμέτρητων τετραγωνικών του σπιτιού και της απομονωμένης θέσης του, οι καλεσμένοι έμπαιναν σε δωμάτια για να κοιμηθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η πρωταγωνίστρια των ταινιών Pitch Perfect και Bridesmaids περιγράφει πως είδε εκεί τον Βρετανό διάδοχο να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. «Βλέπω τον Βρετανό βασιλικό να παραπαίει…», έγραφε στο βιβλίο της

Στο πάρτι τα ναρκωτικά έρρεαν και όπως αναφέρει, μοιράζονταν ανοιχτά σε δίσκους. Πρόσθεσε μάλιστα ότι κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένας άντρας με ένα δίσκο που έμοιαζε να έχει γλυκά, αλλά στην πραγματικότητα ήταν το ναρκωτικό MDMA. Όταν τον ρώτησε για ποιο λόγο είναι τα ναρκωτικά, ο άνδρας απάντησε «Ω, είναι για το όργιο… τα όργια συνήθως ξεκινούν σε αυτά τα πράγματα περίπου τέτοια ώρα». Η Wilson γράφει ότι ήταν παρθένα εκείνη την εποχή και δεν μπορούσε να απαλλαγεί από την αίσθηση ότι το πάρτι μπορεί να είχε καταγραφεί από κρυφές κάμερες.  «Περιττό να πω ότι έφυγα από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορούσα », κατέληξε.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Exit mobile version