Τον σκότωσε για ένα σκύλο: Ειδεχθές έγκλημα για ένα λουρί

ΚΟΣΜΟΣ

Τον σκότωσε για ένα σκύλο: Ειδεχθές έγκλημα για ένα λουρί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Τον σκότωσε για ένα σκύλο: Τι κατέθεσε για το επεισόδιο η σύζυγος του θύματος

23.04.2024 | 11:20

Στη σύλληψη ενός 33χρονου δικηγόρου για την δολοφονία του 73χρονου γείτονά του μετά από καβγά για το σκυλί του που κυκλοφορούσε χωρίς λουρί προχώρησαν οι αρχές στη Βραζιλία. Σε βίντεο από το φονικό επεισόδιο στην πόλη Βιτόρια το περασμένο Σάββατο (20/04), φαίνεται ο 33χρονος δικηγόρος Λουίς Φράνκα να τραβάει όπλο ενώ έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο του και να πυροβολεί τον 73χρονο Μανουέλ ντε Ολιβέιρα. Σύμφωνα με τις αρχές φέρεται να αντάλλαξαν πάνω από 30 πυροβολισμοί ανάμεσα στον 33χρονο και τον 73χρονο.

Σύμφωνα με τη σύζυγο του θύματος, ο Μανουέλ ντε Ολιβέιρα είχε επιστρέψει στο σπίτι τους και είχε πάρει ένα όπλο που έβαλε στη μέση του πριν ο δικηγόρος να ανοίξει πυρ. «Όλα ξεκίνησαν εδώ. Καθόμασταν όταν ο δικηγόρος ξεκίνησε να μας προσβάλει. Ο σύζυγός μου δεν του είπε τίποτα. Αυτός άρχισε να λέει “σου το έχω πει γέρο, βάλε λουρί στο σκυλί σου”», περιέγραψε τι προηγήθηκε η σύζυγος του 73χρονου.

«Πήρε το όπλο και με πυροβόλησε και ανταπέδωσα»

Η ίδια υποστήριξε, επίσης, ότι ζήτησε από τον Φράνκα να αποχωρήσει με τον δικηγόρο να της απαντά «όχι δεν φεύγω, ας δούμε ποιος θα πεθάνει πρώτος». Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και ο σκύλος του 73χρονου. «Αντέδρασα, πήρε το όπλο και με πυροβόλησε και ανταπέδωσα. Βοηθήστε με», είπε ο δικηγόρος στο τηλεφώνημα που έκανε δευτερόλεπτα μετά τους πυροβολισμούς με τους δικηγόρους του να υποστηρίζουν ότι ο 33χρονος είναι το θύμα και όχι ο θύτης.

Exit mobile version