Κατσαφάδος – Μάρτυρας Κατηγορίας: «Ήταν μία άτυχη στιγμή στα επαγγελματικά»

LIFESTYLE

Κατσαφάδος – Μάρτυρας Κατηγορίας: «Ήταν μία άτυχη στιγμή στα επαγγελματικά»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Κατσαφάδος - θέατρο: Όλα όσα είπε ο ηθοποιός για την απότομη λήξη της συνεργασίας του με την παράσταση που παίζει

22.04.2024 | 11:37

Στην σειρά «Το Ναυάγιο» θα παίζει από εδώ και στο εξής και ο Θοδωρής Κατσαφάδος. Ο ηθοποιός εμφανίζεται επίσης σε θεατρική παράσταση στην οποία συμμετείχε φέτος και στην οποία, όπως του ανακοινώθηκε, δεν θα παίζει την επόμενη σεζόν. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε για την διακοπή της συνεργασίας με τη θεατρική παραγωγή και δήλωσε ότι ήταν μια «ατυχής στιγμή», ενώ συγχρόνως εξέφρασε τη στενοχώρια του για το γεγονός. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Θα παίζω μέχρι την Κυριακή των Βαΐων στον “Μάρτυρα Κατηγορίας” και μετά συζητάω, εγώ δεν θα είμαι στην επανάληψη της παράστασης. Ήταν μία άτυχη στιγμή στα επαγγελματικά στα θεατρικά, εύχομαι να μην μου ξανασυμβεί, δεν μου έχει ξανασυμβεί. Ομολογώ να πω ότι με έχει στενοχωρήσει η έκβαση των πραγμάτων».

Στη συνέχεια, περιέγραψε την όλη κατάσταση: «Όταν γίνεται επανάληψη μίας παράστασης, έχουν το απόλυτο δικαίωμα οι συντελεστές, ο σκηνοθέτης και οι παραγωγοί να συνεχίσουν και με άλλη διανομή και σε έναν ρόλο και σε δύο και σε τρεις ρόλους, χωρίς να πουν και τον λόγο. Οι υποχρεώσεις των συμβαλλομένων είναι μέχρι την Κυριακή των Βαΐων, από εκεί και πέρα θέλουμε να συνεχίσουμε, αλλά δεν θα είναι σε αυτόν τον ρόλο, θα αλλάξουμε αυτό ή αυτό… Εμένα μου έχει συμβεί πριν από πολλά χρόνια 40 και χρόνια όταν ο Κατράκης ξεκίνησε να ανεβάσει το “Da” τους πρώτους μήνες τον ρόλο τον έπαιζε ο Μίμης ο Χρυσομάλλης και μετά ήθελε να φύγει να παίξει τον Κούρκουλο με τη Μελίνα και έτσι βρέθηκα εγώ με τον Κατράκη να παίζω για 2,5 χρόνια το “Da”. Αλλά τα συμφωνήσανε».

«Παίζω σε μία παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν»

Συγχρόνως, ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που έγινε ας το πούμε λάθος εδώ είναι ότι θα έπρεπε οι συντελεστές να καθίσουν πρώτα να σκεφτούν αν θα ήθελαν να συνεχίσουν με την ίδια διανομή και μετά να μας ανακοινωθεί αυτό. Εδώ δεν έγινε αυτό. Εδώ, την περίοδο των γιορτών συγκέντρωσαν όλο τον θίασο και μας είπαν ότι πάμε καλά – που πάμε καλά – και ότι θα πάμε και του χρόνου, θα συνεχίσουμε […] Εγώ χάρηκα πάρα πολύ». Επίσης, εξήγησε ότι δεν έμαθε ποτέ τον λόγο που σταμάτησε από την παράσταση: «Σαφώς, ακύρωσα κάποιες προτάσεις που είχα για του χρόνου για να παραμείνω στον “Μάρτυρα Κατηγορίας”. Είχα βγει σε συνεντεύξεις και έλεγα ότι “εγώ θα είμαι του χρόνου στο Χορν”. Ξαφνικά τον Φεβρουάριο μου ανακοίνωσαν ότι δεν θα συνεχίσω. Ο λόγος δεν εξηγήθηκε ποτέ. Έτσι απλά, εγώ δεν θα είμαι. Ήταν κάτι πολύ στενάχωρο, γιατί αγαπάω πάρα πολύ την παράσταση και τον ρόλο μου». Ενώ συμπλήρωσε πως «Εγώ βιοπορίζομαι από αυτή τη δουλειά, ζω την οικογένειά μου και θα πρέπει εγώ να δω τι θα κάνω», σημείωσε ο Θοδωρής Κατσαφάδος. Παράλληλα, ο ηθοποιός σχολίασε: «Το πιο στενόχωρο είναι ότι από τότε για δύο μήνες, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, παίζω σε μία παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν. Είναι δυσάρεστο, τοξικό και για μένα βασανιστικό. Είμαι κάπου και παίζω και δεν με θέλουν». «Στην ηλικία μου δεν θα έπρεπε να μου φέρονται έτσι. Δεν θα ήθελα να συμβούν αυτά τα πράγματα, θα ήθελα να είναι πιο ξεκάθαρα. Δεν μπορείς έναν ηθοποιό με πάνω από 50 χρόνια σε αυτή τη δουλειά να έχεις τέτοια συμπεριφορά», είπε στο τέλος ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Exit mobile version