Αμάντα Μανωλάκου σκλήρυνση: Έχω πολλαπλές εστίες στο κεφάλι μου

LIFESTYLE

Αμάντα Μανωλάκου σκλήρυνση: Έχω πολλαπλές εστίες στο κεφάλι μου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αμάντα Μανωλάκου σκλήρυνση: Μου έκαναν κάποιες εξετάσεις και μου είπαν ότι ίσως είναι ίλιγγος, είπε για την πρώτη διάγνωση που έλαβε για την κατάστασή της

21.04.2024 | 17:47

Η Αμάντα Μανωλάκου μίλησε για τα αυτοάνοσα νοσήματα, την έγκαιρη διάγνωσή τους, αλλά και τη σκλήρυνση κατά πλάκας, από την οποία πάσχει. Η παίκτρια του «My Style Rocks» μίλησε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και αρχικά, αναφέρθηκε στην πρώτη διάγνωση που έλαβε.

«Δεν έδωσα σημασία εγώ, μίλησα με τον ξάδερφό μου στο τηλέφωνο, ο οποίος τυχαίνει να είναι γιατρός και μου είπε να πάω στο νοσοκομείο. Σηκώθηκα από το κρεβάτι κι άρχισα να βλέπω το ταβάνι να κουνιέται σαν σεισμός. Μετά δεν μπορούσα να περπατήσω, κουνιόταν το πάτωμα, ήταν λίγο περίεργο όλο αυτό που ένιωθα, ήταν συνεχόμενο», είπε χαρακτηριστικά η Αμάντα Μανωλάκου.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η πρώτη γνώμη αφορούσε ίλιγγο και όχι σκλήρυνση κατά πλάκας. Ωστόσο, εξετάσεις έδειξαν ότι δεν ήτταν μόνο αυτό. «Μου έκαναν κάποιες εξετάσεις και μου είπαν ότι ίσως είναι ίλιγγος και τελευταία στιγμή, ήρθε μια γιατρός, είδε κάτι στο μάτι μου και μου είπε ότι πρέπει να κάνω μαγνητική εγκεφάλου. Ο Θεός με φώτισε, γιατί δεν θα έμπαινα ποτέ. Με βοήθησε ο κύριος που ήταν στον μαγνητικό τομογράφο και έτσι, μαθεύτηκε. Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι. Όταν μου το είπε, επειδή ήταν απότομα, δεν πρόλαβα να το επεξεργαστώ. Ρώτησα τον άντρα μου τι είναι σκλήρυνση», είπε κλείνοντας.

 

Exit mobile version