Μπασκετμπολίστας ενδοοικογενειακή βία: Αναζητείται παίκτης του Περιστερίου για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπασκετμπολίστας ενδοοικογενειακή βία: Αναζητείται παίκτης του Περιστερίου για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μπασκετμπολίστας ενδοοικογενειακή βία: Η 26χρονη κατέθεσε μήνυση για σωματική βλάβη, με την ΕΛ.ΑΣ. να αναζητά τον μπασκεμπολίστα στο πλαίσιο του αυτοφώρου

21.04.2024 | 09:21

Ένα νέο περιστατικό έμφυλης βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού 26χρονης από τον σύντροφό της, μπασκετμπολίστας που αυτήν την περίοδο αγωνίζεται στην ομάδα του Περιστερίου.  Η 26χρονη -επίσης μπασκεμπολίστρια, αμερικανικής καταγωγής προσήλθε το βράδυ της Παρασκευής (19/4) στο γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια και κατήγγειλε επίθεση και ξυλοδαρμό από τον επίσης Αμερικανό και μπασκετμπολίστα σύντροφό της, ενώ κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες.  Η ΕΛ.ΑΣ. να τον αναζητεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου που λήγει απόψε, χωρίς ωστόσο να τον έχει εντοπίσει. Οι αρχές μετέβησαν και στο ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα του Περιστερίου αγωνιζόταν ενάντια στον Παναθηναϊκό για τη Basket League, αλλά ο μπασκεμπολίστας δεν εμφανίστηκε, δηλώνοντας ασθένεια, ενώ δεν υπάρχει δηλωμένη διεύθυνση κατοικίας.

Σύμφωνα με την 26χρονη, το περιστατικό σημειώθηκε σε άγνωστη διεύθυνση στην περιοχή του Περιστερίου, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Το ζευγάρι λογομάχησε, ο καταγγελλόμενος έπιασε την 26χρονη από τον λαιμό, τη χαστούκισε επανειλημμένα και τη δάγκωσε στην πλάτη. Κατά αστυνομικές πηγές, η ίδια δήλωσε ότι δε γνώριζε τη διεύθυνση κατοικίας του συντρόφου της.
Της δόθηκαν πληροφορίες και οδηγίες προκειμένου να λάβει εάν το επιθυμεί τη δέουσα ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς. Δεν εγκαταστάθηκε η εφαρμογή «Panic Button» στο κινητό της τηλέφωνο, αφού προηγουμένως ενημερώθηκε σχετικά με αυτήν τη δυνατότητα, όπως και για τη δυνατότητα μεταφοράς της στην ιατροδικαστική υπηρεσία, καθώς και σε ασφαλή χώρο, πλην όμως δεν επιθυμούσε.

– Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει γυναίκα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο sos15900@isotita.gr

 

Exit mobile version