ΠΑΣΟΚ Ευρωψηφοδέλτιο 2024: Η εκπληξη Ανδρουλάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ Ευρωψηφοδέλτιο 2024: Η εκπληξη Ανδρουλάκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Έχει διατελέσει εκτός από ηθοποιός και καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗΠΕΘΕ) Κρήτης επί σειρά ετών

20.04.2024 | 07:17

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης: Ο παπα-Μιχάλης της σειράς, κατά κόσμον Μιχάλης Αεράκης, ηθοποιός στο σίριαλ «Σασμός», θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ. Ο εκλεκτός ηθοποιός, που με την ερμηνεία του στον «Σασμό» εδώ και τρία χρόνια έχει προκαλέσει διθυραμβικές κριτικές, πήρε τη μεγάλη απόφαση μετά το pressing του Νίκου Ανδρουλάκη και θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.

Ο Μιχάλης Αεράκης υπογράφει και πολλούς από τους διαλόγους της σειράς «Σασμός». Γεννημένος στα Ανώγεια και μόνιμος κάτοικος Χανίων, στο παρελθόν έχει διατελέσει επί πολλά έτη καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗΠΕΘΕ) Κρήτης.

ΠΑΣΟΚ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 2024

Επίσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει «κλείσει» στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ έναν υποψήφιο βουλευτή με το ΜέΡΑ25 στο παρελθόν, τον Κώστα Χουλιάρα. Θα περιληφθούν, ακόμη, ο ιατρός Νίκος Ξυλούρης, η Μαρία Μπουζέτη, προερχόμενη από το Volt, η απόδημη από το Λονδίνο Κατερίνα Πλέσια, η Κωνσταντίνα Αδάμου, υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Θεσσαλονίκης, η Γεωργία Σωτηροπούλου, αγρότισσα στο επάγγελμα, και ο Γιάννης Πάζιος, γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.

Exit mobile version