Ψαράς Κάλυμνος: Κατηγορείται για ασέλγεια σε 14χρονη – Την αποκαλούσε «γυναικάκι μου»

ΕΛΛΑΔΑ

Ψαράς Κάλυμνος: Κατηγορείται για ασέλγεια σε 14χρονη – Την αποκαλούσε «γυναικάκι μου»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Ψαράς Κάλυμνος: Ο κατηγορούμενος ψαράς από την Κάλυμνο κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος της 14χρονης το 2012 - Αποκαλούσε το παιδί «γυναικάκι μου».

20.04.2024 | 16:19

Ψαράς από την Κάλυμνο αναμένεται να καθίσει στις 13 Μαΐου 2024 στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου, ο οποίος κρίθηκε ερήμην πρωτοδίκως ένοχος αποπλάνησης ανηλίκου και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών. Ο κατηγορούμενος φέρεται την 19η Ιανουαρίου 2012 να έκανε ασελγείς πράξεις με ένα κορίτσι μικρότερο των 14 ετών και συγκεκριμένα στην οικία της γιαγιάς της, στην ενορία Υπαπαντής Καλύμνου.

Η ανήλικη ήταν μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου τότε, επίσης κάτοικος Καλύμνου. Την επιμέλεια της ανήλικης είχε η μητέρα της, η οποία γνωριζόταν με τον κατηγορούμενο με τον οποίο διατηρούσαν φιλική σχέση καθότι ο δεύτερος την επισκεπτόταν αρκετές φορές στο σπίτι της, αναφέρουν σχετικές πηγές. Η ανήλικη γνωρίστηκε προσωπικά με τον κατηγορούμενο μέσω εξαδέλφου της και έτσι ξεκίνησε μια διαδικασία προσέγγισής της, μέσω ανταλλαγής τηλεφωνικών μηνυμάτων στο κινητό τηλέφωνο.

Η απολογία του κατηγορουμένου

Ο κατηγορούμενος φέρεται να την αποκαλούσε «γυναικάκι μου» και ισχυριζόταν ότι την αγαπούσε. Ο ίδιος στην απολογία του, ενώπιον του Ανακριτή της Κω, αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι αυτή ενορχηστρώθηκε από τη μητέρα της ανήλικης η οποία διεκδικούσε ερωτικά αυτόν, ο οποίος όμως αντιστεκόταν σθεναρώς.

Exit mobile version