Ευρωεκλογές 2024: Χαμός μεταξύ Αντώναρου-Στέφου σε εκπομπή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2024: Χαμός μεταξύ Αντώναρου-Στέφου σε εκπομπή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Χαμός μεταξύ Αντώναρου-Στέφου σε εκπομπή: «Γίνατε Συριζαίος της πλάκας τώρα στα γεράματα»

19.04.2024 | 18:00

Έντονη αντιπαράθεση επικράτησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής One Talk με τον Τάκη Χατζή, στο κανάλι ΟΝΕ, μεταξύ του υποψήφιου ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελου Αντώναρου και του υποψήφιου ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Νίκου Στέφου. Αφορμή της αντιπαράθεσης αυτής ήταν τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για το θαύμα και τον περιβόητο… σταυρό που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της βάφτισής του. Ο κ. Στέφος χαρακτήρισε «ντροπή» τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο», σχολιάζοντας έντονα τα λεγόμενα του κ. Κασσελάκη. «Δεν είναι δυνατόν να λέει ότι ο ίδιος είναι ένα μέρος θαύματος, δηλαδή μετά τα ψάρια και το Όρος των Ελαιών έχουμε και τον σταυρό που βαπτίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. Λίγη ντροπή επιτέλους. Και το υπερασπίζεστε ένας άνθρωπος, άσχετο με το που είστε σήμερα, κάποτε υπήρξατε εκπρόσωπος της κυβέρνησης (ΝΔ) και σοβαρός», είπε ο κ. Στέφος, απευθυνόμενος στον Ευάγγελο Αντώναρο.

Από τη μεριά του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε υποστηρίζοντας πως «άλλοι δεν έχουν ντροπή κλέβοντας τον ελληνικό λαό», για να έρθει χωρίς καθυστέρηση η απάντηση του κ. Στέφου λέγοντας πως «εγώ τουλάχιστον δεν έφυγα από την παράταξη, ήμουν Νεοδημοκράτης και παρέμεινα Νεοδημοκράτης, που γίνατε Συριζαίος τώρα στα γεράματα. Γελάνε και τα πόμολα».

@ellada24gr Χαμός με Αντώναρο και Στέφο: “Κάποτε ήσασταν στη ΝΔ και σοβαρός και γίνατε Συριζαίος – Γελάνε και τα πόμολα” #antonaros #syriza #stefos #politiki #ellada24 #greeknews #greektiktok #tiktokgreek #ellinikotiktok #tiktokg #tiktokgreece #greecetikto #foryou #foryoupage #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Ellada24
Exit mobile version