Μαρινάκης – Ολυμπιακός: «Μας αρέσει ο ανήφορος – Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαρινάκης – Ολυμπιακός: «Μας αρέσει ο ανήφορος – Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Μαρινάκης - Ολυμπιακός: Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» συγκινημένος από την τεράστια επιτυχία της ομάδας μίλησε για τα όνειρα που ακολουθούν και αποκάλυψε τη συμφωνία με τον Μεντιλίμπαρ

19.04.2024 | 10:19

Συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μίλησε για την επική πρόκριση στην Τουρκία, αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ και τόνισε πως οι Πειραιώτες συνεχίζουν να ονειρεύονται «Είναι μια πολύ μεγάλη βραδιά, μας αρέσει ο ανήφορος και ειδικά σε αυτό το γήπεδο, σε αυτή την ατμόσφαιρα. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που δείξαμε. Είμαστε ενωμένοι και δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου, του πρωταθλητή, του Ολυμπιακού» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στάθηκε στην ομιλία του στα αποδυτήρια, ενώ αποκάλυψε τη νέα συμφωνία με τον Μεντιλίμπαρ.

«Τους είπα πως αυτή η ομάδα μπορεί να πάει ακόμα ψηλότερα. Το πιστέψαμε και πάμε για μεγαλύτερες στιγμές», ανέφερε και, στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μου έχει κάνει εντύπωση πως του αρέσουν τα δύσκολα, του αρέσει να ρισκάρει. Παρουσίασε την ομάδα φουλ επιθετική, ήρθαμε να κερδίσουμε. Του αρέσει ο ανήφορος, τα δύσκολα. Συμφώνησα μαζί του για νέο συμβόλαιο το βράδυ που χάσαμε από τη Μακάμπι».

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγραψε:

Μια ιστορική πρόκριση στην Πόλη, που θα συνοδεύει για πάντα γενιές φιλάθλων στην χρυσή πορεία που διαγράφει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας. Μια βραδιά αξέχαστη για όλους μας. Συναισθήματα δυνατά, υπερηφάνεια, πάθος. Συγχαρητήρια, όλοι δώσαμε τη ψυχή μας απόψε. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!

«Είμαστε για τα δύσκολα»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στάθηκε και στα επόμενα βήματα λέγοντας: «Είναι μια πολύ ωραία βραδιά, θα συνοδεύει τις επόμενες γενιές. Είδατε πως ξεκινήσαμε, έγιναν αλλαγές, είμαστε ενωμένοι και να τα αποτελέσματα. Μας αρέσει ο ανήφορος και ειδικά εδώ μέσα. Στόχος μας να κερδίσουμε τα επόμενα ματς, να προχωρήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαστε για τα δύσκολα. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

 

Exit mobile version