Σκορδά – γάτα: “Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, ήμουν 5 ώρες στο Ψυχικό και ούρλιαζα”

LIFESTYLE

Σκορδά – γάτα: “Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, ήμουν 5 ώρες στο Ψυχικό και ούρλιαζα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σκορδά - γάτα: Βραδινή... περιπέτεια

17.04.2024 | 17:40

Την «περιπέτεια» που είχε το βράδυ της Τρίτης, 16/04, και η οποία την ανάγκασε να ξενυχτήσει, μοιράστηκε με τους συνεργάτες της στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, περιέγραψε πως το γατάκι της βγήκε εκτός σπιτιού, με αποτέλεσμα η ίδια να βγει και να το ψάχνει, μέσα στη νύχτα.

«Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Όχι όλο, από τις 3 μέχρι τις 6 δεν κοιμήθηκα. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πως ο Κούκι, το γατί το πορτοκαλί που είχαμε βρει στα σκουπίδια, βγήκε έξω από το σπίτι. Και έβαλα τα αθλητικά και ήμουν 5 ώρες στο Ψυχικό, μέσα στη νύχτα, και ούρλιαζα “Κούκι, Κούκι”. Λέω τώρα θα βγει κάποιος σοβαρός άνθρωπος, έχουν και κάποια σπίτια εκεί φύλακες για προστασία», περιέγραψε η Φαίη Σκορδά γελώντας.

“Πόλεμος” για την Ελεονώρα Μελέτη
Λιάγκας για Αυτιά: “Εξαιρετική επιλογή, θα πάρει ένα εκατομμύριο ψήφους”
«Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η ωραία του σχολείου, δεν μας έδινε καμία σημασία»
Αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ με το “θαύμα Κασσελάκη” – Το ευχαριστώ Γεωργιάδη και ο Πολάκης
Το τετράλεπτο… ξέσπασμα Λιάγκα: “Δεν είμαι το αντίπαλο δέος του Γιώργου Αυτιά, μην ανησυχείτε”

«Έχει μια οικοδομή κοντά στο σπίτι μου, και είπα ότι θα πήγε εκεί με άλλες γάτες, και μπήκα μέσα στην οικοδομή. Ο Κούκι εμφανίστηκε πρωί πρωί, ήταν “κομμάτια”, 6 το πρωί ήρθε δίπλα μου στο κρεβάτι και δεν μπορούσε από την κούραση να ανοίξει καν τα μάτια του», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

 

Exit mobile version