Κυριαζίδης για Κασσελάκη: Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για το σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριαζίδης για Κασσελάκη: Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για το σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κυριαζίδης για Κασσελάκη: «Ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι λόγω της ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή θα ξεχαστεί το θέμα που δημιουργήθηκε»

15.04.2024 | 22:48

Στο ζήτημα του σχολίου που πραγματοποίησε ο βουλευτής Δράμας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Κυριαζίδη ενάντια στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη επανήλθε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βούλα Κεχαγιά με on camera δήλωση που πραγματοποίησε. Όπως τόνισε η Βούλα Κεχαγιά «ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι λόγω της ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή, θα ξεχαστεί το θέμα που δημιουργήθηκε με τις χυδαίες δηλώσεις του βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριαζίδη».

Ο βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε ομοφοβικό λόγο για το άρθρο με το οποίο θα έπρεπε να αναφερθεί στον Στέφανο Κασσελάκη
Ακολούθως η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρόσθεσε πως «εάν δεν αποπέμψει σήμερα τον βουλευτή του, τότε κατανοούμε ότι συμμερίζεται τις ομοφοβικές του απόψεις».

Τι είχε πει ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Δράμας και πρώην στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποίησε το σχόλιο για τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR Βορείου Ελλάδας». Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ομοφοβικό λόγο για το άρθρο με το οποίο θα έπρεπε να αναφερθεί στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας «ο ή η». Όταν μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής που συμμετείχε ο Δημήτρης Κυριαζίδης έσπευσε να τονίσει ότι θα πρέπει να του ζητά να παραμείνει στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης του κάθε ανθρώπου ανάλογα με τα θέλω του, εκείνος τόνισε ότι συμφωνεί. «Οφείλουμε να σεβαζόμαστε…» είπε, με την Κουμουνδούρου να σχολιάζει σκωπτικά και το λεκτικό ολίσθημα του βουλευτή της ΝΔ.

Exit mobile version