Νέα Σμύρνη πυροβολισμοί: Στο νοσοκομείο Γεννηματάς ο τραυματίας

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη πυροβολισμοί: Στο νοσοκομείο Γεννηματάς ο τραυματίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Νέα Σμύρνη πυροβολισμοί: Ο τραυματίας δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του - Εντοπίστηκαν τρεις σφαίρες και ένας κάλυκας - Ο δράστης αναζητείται

13.04.2024 | 19:10

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από πυροβολισμό στη Νέα Σμύρνη κατά πληροφορίες έξω από κλειστό γήπεδο την ώρα που ήταν σε εξέλιξη στο εσωτερικό του αγώνας βόλεϊ ανδρών ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΟΦΗ. Το περιστατικό δεν φαίνεται να είναι οπαδικό, από την πρώτη εικόνα που σχηματίζουν στην ΕΛ.ΑΣ. κατά πληροφορίες πρόκειται για προσωπική διαφορά μεταξύ δύο οπαδών του Πανιωνίου. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε περίπου στις 5 το απόγευμα την ώρα που ξεκινούσε ο αγώνας, έξω από το Κλειστό Ανδρέας Βαρίκας και δίπλα στον σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου.

Ένα άτομο πέρασε από το σημείο, πυροβόλησε κατά του άλλου ατόμου στον μηρό και εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος τραυματίας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Από την άλλη, ο δράστης -ένας 30χρονος τα στοιχεία του οποίου έδωσε στην ΕΛΑΣ το θύμα- διέφυγε πεζός από το σημείο και αναζητείται. Σημειώνεται ότι πρόκειται για τον δεύτερο αγώνα για τα Πλέι Οφ Ανόδου στην PRE LEAGUE βόλεϊ ανδρών. Το γήπεδο είναι κατάμεστο και ο αγώνας διεξάγεται κανονικά.

Η πρώτη εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης και θύμα γνωρίζονται μεταξύ τους. Κατά πληροφορίες πρόκειται για συμπλοκή ανάμεσα σε δύο οπαδούς του Πανιωνίου. Οι Αρχές από την πρώτη εικόνα που έχουν σχηματίσει εκτιμούν ότι δεν πρόκειται για οπαδικό επεισόδιο και πώς οι δυο άνδρες είχαν προσωπικές διαφορές. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τρεις σφαίρες και έναν κάλυκα. Όπως προαναφέρθηκε, ο αγώνας δεν διεκόπη, το περιστατικό έγινε έξω από το γήπεδο, και η αναμέτρηση των δύο ομάδων συνεχίζεται κανονικά. Αμέσως μετά το περιστατικό παρευρισκόμενοι επιτέθηκαν σε τηλεοπτικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο προκειμένου να μεταδώσουν την είδηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μάλιστα, άγνωστα άτομα απαίτησαν από οπερατέρ να βγει από το αμάξι του και τον χτύπησαν.

Exit mobile version