Αλεξανδρούπολη: Τι δήλωσε συνάδελφος του καθηγητή που κατηγορείται ότι κυνήγησε μαθήτρια

ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Τι δήλωσε συνάδελφος του καθηγητή που κατηγορείται ότι κυνήγησε μαθήτρια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αλεξανδρούπολη: «Δεν είχε δώσει δικαιώματα»

10.04.2024 | 16:52

Για τον καθηγητή από την Αλεξανδρούπολη που κατηγορείται ότι κυνήγησε μαθήτρια στο σχολείο με σκοπό να την παρενοχλήσει σεξουαλικά, μίλησε σήμερα 10 Απριλίου ένας συνάδελφός του. Τονίζοντας ότι είδε αλλαγή στη συμπεριφορά του, ο άνδρας που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του είπε πως ο καθηγητής «δεν είχε δώσει δικαιώματα». Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο καθηγητής και συνάδελφος του κατηγορούμενου υπογράμμισε: «Τον γνώρισα σαν συνάδελφο, τον εκτιμώ. Είναι λίγο προκλητική αυτή την περίοδο η εμφάνιση και το στήσιμό του».

Ενώ συμπλήρωσε την δήλωσή του λέγοντας πως «Κατά καιρούς πιεζόμαστε, δεν θεωρώ ότι ισχύουν αυτά τα πράγματα, ότι υπέστη το παιδάκι σεξουαλική παρενόχληση. Θεωρώ είναι πολύ λεπτό θέμα για να πούμε οτιδήποτε». «Μπορεί ο άνθρωπος να είναι σε περίοδο της ζωής του που αισθάνεται πιεσμένος. Είδα αλλαγή στη συμπεριφορά του συγκεκριμένου συναδέλφου, που ήταν εξαιρετικός, δεν είχε δώσει δικαιώματα».

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον καθηγητή

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο εκπαιδευτικός βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 8 Απριλίου στο προαύλιο του Γυμνασίου στην Αλεξανδρούπολη. Εκεί φέρεται να προσπάθησε επανειλημμένα να πλησιάσει τη 16χρονη μαθήτρια, η οποία, εμφανώς τρομαγμένη, ενημέρωσε τη διευθύντρια για το συμβάν. αμέσως ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά ένα περιπολικό έσπευσε στο σχολείο, με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν πως ο εν λόγω καθηγητής περιφέρεται στο προαύλιο.

Τότε, ο άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία της διατάραξης λειτουργίας της υπηρεσίας, για απειλή και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς η μαθήτρια υποστήριξε ότι σε συστηματική βάση παρενοχλούταν σεξουαλικά από τον συγκεκριμένο καθηγητή, ενώ επιχειρούσε να τη θωπεύσει σε ευαίσθητα σημεία. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ανήλικου κοριτσιού, ο καθηγητής από τον Δεκέμβριο του 2023 ως και τον Μάρτιο του 2024 τη θώπευσε δύο φορές στα γεννητικά της όργανα. Μαρτυρίες θέλουν τον καθηγητή να πηγαίνει στο μάθημα με διάφορες αμφιέσεις, ενώ μία φορά είχε ντυθεί νίντζα.

 

Exit mobile version