Ζαγοράκης ΠΑΣΟΚ – Ευρωεκλογές 2024: Η Νέα Αριστερά ασκεί κριτική στον Ανδρουλάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαγοράκης ΠΑΣΟΚ – Ευρωεκλογές 2024: Η Νέα Αριστερά ασκεί κριτική στον Ανδρουλάκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζαγοράκης ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές 2024: Τι σχολιάζει ο εκπρόσωπος τύπου, Κωστής Καρπόζηλος

07.04.2024 | 18:04

Κριτική δέχεται ο Νίκος Ανδρουλάκης από τη Νέα Αριστερά, ύστερα από την προσωπική επιλογή και απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να είναι υποψήφιος στην ευρωλίστα ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Αριστεράς, σχολιάζει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν ανάμεσα στους 17 ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, οι οποίοι στη συζήτηση για την κατάσταση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα υπέγραψαν το περίφημο «αντι-ψήφισμα». Σύμφωνα με αυτό, το Ευρωκοινοβούλιο θα έπρεπε να χαιρετίσει την πρόοδο της χώρας μας και τα επιτεύγματα της κυβέρνησής της». Και συνεχίζει λέγοντας ότι τα παραπάνω μπορεί να μη λένε πολλά, πέρα από τα προφανή, για τον ευρωβουλευτή όμως, «λέει πολλά για το πως αντιλαμβάνεται την πολιτική ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Κωστής Καρπόζηλος, στην ίδια ανάρτηση κάνει λόγο «για ένα παιχνίδι «μεταγραφών» που στο τέλος εκβάλλει σε μια άνευρη ιδεολογία του μέσου όρου, στην αναπαλαίωση προσώπων με μόνο κίνητρο την όποια δημοφιλία τους και πάνω από όλα στην παρακμή της ίδιας της πολιτικής διαδικασίας. Η χώρα μας δεν χρειάζεται celebrities στο Ευρωκοινοβούλιο. Είχαμε και είδαμε τα αποτελέσματα. Η αντιπολίτευση στον κύριο Μητσοτάκη δεν μπορεί να στηρίζεται στις παλιές συνταγές. Δεν πείθουν τους πολίτες. Δεν αμφισβητούν τις πολιτικές του».

Η ανάρτηση

Στις 7 Φεβρουαρίου του 2024 ο Θοδωρής #Ζαγοράκης ήταν ανάμεσα στους 17 ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, οι οποίοι στη συζήτηση για την κατάσταση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα υπέγραψαν το περίφημο «αντι-ψήφισμα». Σύμφωνα με αυτό, το Ευρωκοινοβούλιο θα έπρεπε να χαιρετίσει την πρόοδο της χώρας μας και τα επιτεύγματα της κυβέρνησής της.

Σήμερα, δύο μήνες μετά, είναι υποψήφιος του @pasok και προσωπική επιλογή του προέδρου του @androulakisnick. Αυτό δεν λέει ίσως πολλά -πέρα από τα προφανή- για τον κύριο Ζαγοράκη. Λέει όμως πολλά για το πώς αντιλαμβάνεται την πολιτική ο κύριος Ανδρουλάκης. Ως ένα παιχνίδι «μεταγραφών» που στο τέλος εκβάλλει σε μια άνευρη ιδεολογία του μέσου όρου, στην αναπαλαίωση προσώπων με μόνο κίνητρο την όποια δημοφιλία τους και πάνω από όλα στην παρακμή της ίδιας της πολιτικής διαδικασίας.

Η χώρα μας δεν χρειάζεται celebrities στο Ευρωκοινοβούλιο.

Είχαμε και είδαμε τα αποτελέσματα.
 
Η αντιπολίτευση στον κύριο Μητσοτάκη δεν μπορεί να στηρίζεται στις παλιές συνταγές.

Δεν πείθουν τους πολίτες. Δεν αμφισβητούν τις πολιτικές του.

Η μόνη απάντηση είναι η επιστροφή της πολιτικής.

Έτσι θα κερδίσουμε τη ζωή που μας αξίζει.

Exit mobile version