Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάκης Κατσούλης μαγαζί: Κατεβάζει ρολά μετά από έξι χρόνια
LIFESTYLE

Σάκης Κατσούλης μαγαζί: Κατεβάζει ρολά μετά από έξι χρόνια

Θα το κρατήσω βαθιά μέσα μου ως μια δυνατή σφαλιάρα, τόνισε σε βίντεο στο TikTok

Ο Σάκης Κατσούλης μοιράστηκε ένα δυσάρεστο γεγονός με τους διαδικτυακούς του φίλους. Με βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok, ο πρώην νικητής του «Survivor» αποκάλυψε πως κλείνει το μαγαζί ρούχων που διατηρεί. Αν και εξέφρασε τη θλίψη του και την απογοήτευσή του με αυτό το γεγονός, ο Σάκης Κατσούλης θέλησε να μοιραστεί μια συμβουλή με τους ακολούθους του να προσέχουν ποιους ανθρώπους εμπιστεύονται και τόνισε ότι αυτό δεν σηματοδοτεί κάποιο τέλος, καθώς «δεν θα το βάλει κάτω».

«Τίτλοι τέλους από σήμερα για τη λειτουργία του πρώτου μου καταστήματος μετά από 6 χρόνια επιτυχίας και στήριξης από εσάς. Δυστυχώς, για την επιτυχία στις επιχειρήσεις δεν φτάνει το ρίσκο αν δεν υπάρχουν θεμέλια και το μαγαζί αυτό όσες καλές ημέρες κι αν υπήρξαν απέτυχε μη ηθελημένα τουλάχιστον από πλευράς μου στο θεμέλιο του συνεταιρισμού.

Για τον λόγο αυτό από καρδιάς σας συμβουλεύω και πρωτίστως εμένα πλέον φυσικά να προσέχουμε όλοι ποιους ανθρώπους εμπιστευόμαστε. Σε καμία περίπτωση αυτή η ατυχής επιλογή μου στο κομμάτι του συνεταιρισμού δεν θα με κάνει να σταματήσω να εμπιστεύομαι τόσο τους λοιπούς συνεργάτες μου που τους ευχαριστώ πολύ και τους ανθρώπους γύρω μου. Σίγουρα δεν θα το βάλω κάτω. Θα το κρατήσω βαθιά μέσα μου ως μια δυνατή σφαλιάρα. Κοιτώντας μπροστά με περισσότερη προσοχή και μεγαλύτερη εμπειρία».

@sakiskatsoulis Τίτλοι τέλους! 😓 Πραγματικά μέσα απ’την ψυχή μου δεν περίμενα ΠΟΤΕ τέτοια συμπεριφορά 😢!! Να προσέχετε ποιούς εμπιστέυεστε και ποιούς έχετε δίπλα σας! 🙏🏽Προχωράμε..🫶🏼♥️ #fypシ゚viral #tiktokgreece #greektiktok #fyp #viral #foryou #foryourpage #viraltiktok #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος – Sakis Katsoulis

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις