Μαρέβα – Ακρίτα: Την Τετάρτη καταθέτει την αγωγή η σύζυγος του Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρέβα – Ακρίτα: Την Τετάρτη καταθέτει την αγωγή η σύζυγος του Μητσοτάκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μαρέβα - Ακρίτα: Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά της 'Ελενας Ακρίτα για την ανάρτησή της σε βάρος της

02.04.2024 | 13:16

Μήνυση και αγωγή κατά της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έλενας Ακρίτα, καταθέτει μέσα στις επόμενες ώρες η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Λίγο νωρίτερα η Έλενα Ακρίτα είχε προχωρήσει σε νέα ανάρτηση στα social media. Υπενθυμίζεται πως το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού είχε προαναγγείλει προσφυγή της κ. Γκραμπόφσκι στη δικαιοσύνη για την ανάρτηση της κ. Ακρίτα, ενώ ο πρωθυπουργός σε προσωπικό τόνο, ζήτησε “να αφήσουν τη σύζυγό του έξω από την πολιτική αντιπαράθεση”. Προσθέτοντας ότι θα καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση, όχι ως πρωθυπουργός αλλά ως σύζυγος. Σύμφωνα με στελέχη της κυβέρνησης, η σύζυγος του πρωθυπουργού καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της κ. Ακρίτα για “τη χυδαία και απρόκλητη ανάρτησή της”. Τονίζουν μεταξύ άλλων πως ό,τι αναφέρει μέσα είναι συκοφαντικό και μηνύσιμο.

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε χθες μια ανάρτηση όχι ως πρωθυπουργός, αλλά ως σύζυγος. Όπως θα έκανε οποιοσδήποτε σύζυγος ο οποίος θα έβλεπε να στοχοποιούν και να χτυπούν τη γυναίκα του με ψέματα και συκοφαντίες. Αυτός ο βούρκος των προσωπικών χτυπημάτων και επιθέσεων, ειδικά στα συγγενικά πρόσωπα θα πρέπει να σταματήσει”.

Η νέα ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Η κ. Ακρίτα αναφέρει ότι δεν θα κάνει το “χατίρι” στον κ. Μητσοτάκη που “προσπαθεί, όπως κάνει πάντα, να στρέψει την πολιτική ατζέντα από το έγκλημα των Τεμπών”, ενώ καλεί την κυβέρνηση να αποφασίσει εάν “η επίθεση είναι πολιτική ή προσωπική”.

Αναλυτικά η ανάρτηση

“Και κάτι τελευταίο για τη μήνυση. Επειδή δεν πρόκειται να κάνω το χατίρι του κ. Μητσοτάκη που προσπαθεί, όπως κάνει πάντα, να στρέψει την πολιτική ατζέντα από το έγκλημα των Τεμπών, να βάλω τα πράγματα στη θέση τους και δεν θα επανέλθω αν δεν προκληθώ.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, με τη συγκάλυψη, τις υποκλοπές, τις κλοπές προσωπικών δεδομένων και τα σκανδαλα της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης από την Μεταπολίτευση και μετά.

Πάμε λοιπόν.

Στο ΒΗΜΑ και στην ΕΣΤΙΑ θα κάνετε μήνυση ή μπα;

Ζήτησα αμέσως άρση ασυλίας. Ο Καραμανλής πότε θα ζητήσει;

Αφού το θέμα είναι “οικογενειακό” κι όχι πολιτικό, γιατί ανακοινώνει το πρωθυπουργικό γραφειο τη μήνυση και όχι ο δικηγόρος της κ. Μητσοτάκη; Γιατί δεν βγαίνει μπροστά ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί αλλά βάζει μπροστά τον άντρα της;

Κατάχρηση εξουσίας λεγεται αυτό αλλά δεν το μάθατε από μένα.

Ή η “επίθεση” είναι πολιτική, ή είναι προσωπική. Αποφασίστε.

Είστε και άσχετοι, μόνο σεξισμός δεν είναι αυτό. Θα ήταν αν σχολίαζα το φύλο, την ηλικία, την εμφάνιση. Αντιθετα, θέτω μόνο πολιτικά ερωτήματα: τα 40 ακίνητα, το σπίτι του Βολταίρου, το κοινό #νοτ πόθεν εσχες.

Έχω τα έγγραφα που αποδεικνύουν πώς αποκτήθηκε και το τελευταίο τούβλο που έχω στην κατοχή μου.

Εσείς για τα 40 ακίνητα;

Πρέπει να επαναφέρουμε για τα πολιτικά πρόσωπα το Πόθεν και να μην κρυβόμαστε πίσω από το Έσχες.

Θα έρθει και ο πρωθυπουργός μάρτυρας. Καλώς να ορίσει. Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η παρουσία του, άλλωστε καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβαται. Ή μήπως όχι;

Όταν έρθει η υπόθεση στα δικαστήρια, μην αρχίσετε να ζητάτε τη μια αναβολή μετά την άλλη. Να βγουν όλα στο φως.

Αυτά και τέλος. Εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε όταν η χώρα μας βυθίζεται στη διαπλοκή, στη συγκάλυψη εγκλημάτων, στη φτώχεια στην ανέχεια και στην απελπισία.

Και αυτό θα πράξουμε. Δεν θα σάς αφήσουμε σε χλωρό κλαρί”

Exit mobile version