Ακρίτα – Μαρέβα: “Θα ζητήσω άρση ασυλίας – Εγώ δεν είμαι δειλή”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακρίτα – Μαρέβα: “Θα ζητήσω άρση ασυλίας – Εγώ δεν είμαι δειλή”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ακρίτα - Μαρέβα: Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού για την ανάρτηση της 'Ελενας Ακρίτα κατά της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη

01.04.2024 | 19:55

Στη Δικαιοσύνη αναμένεται να προσφύγει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη κατά της Έλενας Ακρίτα, μετά την ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία επιτίθεται στη σύζυγο του πρωθυπουργού για τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και το πόθεν έσχες της περιουσίας της. “Σε συνέχεια της χθεσινής συκοφαντικής ανάρτησης της Βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

“Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της” καταλήγει η ανακοίνωση.

“Θα ζητήσω άρση ασυλίας – Εγώ δεν είμαι δειλή”

Λίγα λεπτά αργότερα, η Έλενα Ακρίτα έδωσε την απάντησή της, διαμηνύοντας πως θα ζητήσει η ίδια την άρση της ασυλίας της καθώς δεν φοβάται. “Η Μαρέβα Μητσοτάκη δήλωσε ότι θα με μηνύσει. Την περιμένω και της λέω από τώρα ότι θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου. Εγώ δεν είμαι δειλή, δεν ιδρώνει το αυτί μου από απειλές και δεν κρύβομαι από κανέναν. Ίσα ίσα. Ανυπομονώ να βρεθούμε με την συζυγο του πρωθυπουργού και να μάς αποκαλύψει επιτέλους την προέλευση των 40 ακινήτων, όλη την αλήθεια για το σπίτι Βολταίρου και αν γνωρίζει πώς και πού κατασπαταλήθηκαν τα σχεδόν 500.000.000 χρέος της ΝΔ πού από την τσέπη μας πληρώσαμε οι Έλληνες φορολογούμενοι. A bientot, madame” έγραψε στο προφίλ της.

Το χρονικό των αναρτήσεων

Όλα ξεκίνησαν όταν η Έλενα Ακρίτα σχολίασε την ανάρτηση του Θάνου Δημάδη για τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο δημοσιογράφος είχε συγκρίνει την κυρία Γκραμπόφσκι με τον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μπακμπέθ και είχε γράψει τα εξής: “Το “λάθος” της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Ελλάδα είναι ότι δεν γεννήθηκε Τάιλερ. Εδώ που τα λέμε είναι μεγάλο το ρίσκο που πήρε να είναι γυναίκα, επιχειρηματίας, ανεξάρτητη οικονομικά”, έγραφε στην ανάρτησή του ο Θάνος Δημάδης, με την Έλενα Ακρίτα να σπεύδει να απαντήσει.

Άμεση ήταν η αντίδραση της κας Ακρίτα, η οποία απάντησε με την εξής ανάρτηση:

“Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα. Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου. Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους. Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρίες. Δεν αναλαμβανει χαριστικά αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των στολών-εκτρωμάτων των ταξιθετών/τριών στην Λυρική”, αναφέρει η κυρία Ακρίτα.

“Δεν κάνει πολιτικό παιχνίδι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Δεν καταχράται τη θεσμική θέση του συντρόφου του. Δεν παραγοντίζει με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες. Δεν παίζει παιχνιδάκια με τα Πόθεν Εσχες, δεν κάνει τίποτα παρανομο, τίποτα ύποπτο”, έγραψε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Ακρίτα. “Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα”, καταλήγει η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα προκάλεσε και κόντρα μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της Έλενας Ακρίτα, με τον υπουργό Υγείας να καλεί την Έλενα Ακρίτα να ζητήσει συγγνώμη από τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και εκείνη να του απαντά δηκτικά, υπενθυμίζοντάς του τα όσα έλεγε ο ίδιος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν ενταχθεί στη ΝΔ.

Exit mobile version