Ουκρανοί στρατιώτες με πορνοστάρ: Ένα ημερολόγιο για καλό σκοπό

ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανοί στρατιώτες με πορνοστάρ: Ένα ημερολόγιο για καλό σκοπό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

«Η μεταμόρφωσή τους αυτή δείχνει μια διαφορετική πλευρά τους για να τονίσει το πόσο όμορφοι κύριοι είναι» εξήγησε η 28χρονη Γιούλια Σενιούκ

19.03.2024 | 10:03

Φωτογράφιση με βετεράνους του πολέμου στην Ουκρανία που έχουν χάσει τα άκρα τους έκανε η Ουκρανή πορνοστάρ Γιούλια Σενιούκ με στόχο από το ημερολόγιο που δημιούργησε να συγκεντρωθούν χρήματα για την αποκατάσταση και τα προσθετικά άκρα των ανδρών που τραυματίστηκαν βαρύτατα στον πόλεμο με τη Ρωσία. Η 28χρονη Σένιουκ, η οποία στον χώρο των ταινιών για ενήλικες είναι γνωστή ως Josephine Jackson, ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την φωτογράφιση που έγινε σε θέατρο στην Ουκρανία. Η Σενιούκ φόρεσε για την περίσταση ένα εντυπωσιακό πράσινου χρώματος φόρεμα, ενώ οι 12 στρατιώτες που επελέγησαν για το ημερολόγιο φορούσαν σμόκιν.

«Η μεταμόρφωσή τους αυτή δείχνει μια διαφορετική πλευρά τους για να τονίσει το πόσο όμορφοι κύριοι είναι και για να τους τονώσει την αυτοπεποίθηση» δήλωσε η 28χρονη πορνοστάρ στο ουκρανικό περιοδικό Obozrevatel. Όπως συμπλήρωσε «αυτά είναι τα συναισθήματα που πρέπει να τους μεταδίδουμε και όχι λύπηση και δάκρυα». Η κίνηση και οι αναρτήσεις της Σενιούκ προκάλεσαν θετικά σχόλια με αρκετούς να την ρωτούν επίμονα πότε θα κυκλοφορήσει το ημερολόγιο για να το προμηθευτούν. Η Ουκρανή πορνοστάρ στο προφίλ της στο Instagram πέραν των σέξι αναρτήσεων, εκφράζει τη στήριξή της στη χώρα της, έχοντας φωτογραφηθεί και με στρατιώτες με την ουκρανική σημαία.

Exit mobile version