Κινέτα: Έριξαν άσφαλτο στον δρόμο, αλλά… άφησαν κάτι πίσω τους

ΕΛΛΑΔΑ

Κινέτα: Έριξαν άσφαλτο στον δρόμο, αλλά… άφησαν κάτι πίσω τους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μας κάνει εντύπωση; Όχι!

03.03.2024 | 10:26

Kανονικά τίποτα δεν θα πρέπει να μας ξαφνιάζει, καθώς συχνά-πυκνά βλέπουμε απίστευτες καταστάσεις σε δημόσια έργα στην Ελλάδα και ένα τέτοιο εκτυλίχθηκε στην Κινέτα.

Χανιά: Πάρκαρε μπροστά στον κάδο αλλά τον περίμενε μια… βρωμερή έκπληξη
Άσφαλτος που μυρίζει… φράουλα
Χανιά: Πάρκαρε πάνω στην πόρτα ξένου σπιτιού – Βίντεο

Πρόκειται για δρόμο στον οποίο χρειάστηκε να γίνουν κάποιες εργασίες ασφαλτόστρωσης, με το αποτέλεσμα βέβαια να μην είναι ακριβώς αυτό που οι περίοικοι, θα περίμεναν, όπως επισημαίνει το e-megara.gr, αφού μέσα στη μέση του δρόμου άφησαν μια…κολώνα!

Ένα ακόμη ελληνικό παράδοξο

Δεν έχει τέλος η παράνομη στάθμευση στους δρόμους της χώρας μας, με αναρίθμητους οδηγούς καθημερινά να αφήνουν τα αυτοκίνητά τους όπου τους κάνει κέφι. Την… τιμητική τους έχουν οι διαβάσεις πεζών, όπου κάποιοι… έξυπνοι σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους, δείχνοντας πλήρη αδιαφορία για το γεγονός ότι καταλαμβάνουν έναν από τους μοναδικούς χώρους που έχουν στη διάθεσή τους οι πεζοί προκειμένου να περάσουν με ασφάλεια στον δρόμο.

Στη φωτογραφία από την ομάδα του facebook «Είμαι Ελληναράς και παρκάρω όπου γουστάρω», τόσο το άσπρο βαν στην αριστερή άκρη του δρόμου και το μπλε όχημα απέναντι, δεν εμποδίζουν απλά την ασφαλή διέλευση των πεζών, αλλά και το έργο ενός συνεργείου να βάψει μια ξεθωριασμένη διάβαση. Το αποτέλεσμα ήταν ένα μέρος της διάβασης να μην βαφτεί, με την εικόνα να αποτυπώνει την παράνοια που επικρατεί στους ελληνικούς δρόμους. Αυτό που προκαλεί, επίσης, εύλογα ερωτήματα είναι γιατί το συνεργείο προτίμησε να κάνει… μισή τη δουλειά και να μην προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δρομολογηθεί η απομάκρυνση τόσο του άσπρου βαν στο αριστερό τμήμα της οδού όσο και του μπλε οχήματος απέναντι. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε μάρτυρες μισοτελειωμένων δουλειών…

 
Exit mobile version