Τέμπη – Μαρία Κεφαλά: Επίθεση στο γραφείο της υφυπουργού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέμπη – Μαρία Κεφαλά: Επίθεση στο γραφείο της υφυπουργού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τέμπη - Μαρία Κεφαλά: Τοποθέτησαν μαύρο πανό

28.02.2024 | 20:42

Ομάδα αγνώστων εισέβαλλε στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής Μαρίας Κεφάλα, στο κέντρο των Ιωαννίνων, κατά την διάρκεια της κινητοποίησης που έγινε για την τραγωδία των Τεμπών. Mε το σύνθημα «Δεν Ξεχνώ….», πλήθος κόσμου τίμησε στα Ιωάννινα, τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών, πριν από ένα χρόνο. Χιλιάδες κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εργατικού κέντρου και της ΑΔΕΔΥ για μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, φοιτητές, μαθητές εργαζόμενοι, αγρότες συμμετείχαν αρχικά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο, ενώ στην συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης. Στην κεφαλή της πορείας, ήταν αγρότες με τα τρακτέρ.

Κατέβασαν την ελληνική σημαία και τοποθέτησαν μαύρο πανό

Την ώρα ωστόσο της κινητοποίησης, μία ομάδα νεαρών εισέβαλε βίαια, στο γραφείο της υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Μαρίας Κεφάλα, κατέβασε την ελληνική σημαία από το μπαλκόνι και τοποθέτησε ένα μαύρο πανό.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κεφάλα: «Ντροπή…»

Σε δήλωση – ανάρτηση, η υφυπουργός για το επεισόδιο στο πολιτικό της γραφείο στα Ιωάννινα, αναφέρει: «Η σημερινή, αναίτια, απρόκλητη και φασιστικού χαρακτήρα καταδρομική εισβολή μίας ομάδας ”αγνώστων” στο πολιτικό μου γραφείο στο κέντρο των Ιωαννίνων, οι ζημιές και οι βανδαλισμοί που προκάλεσαν και πάνω απ’ όλα η κατατρομοκράτηση των συνεργάτιδών μου, συνιστούν ντροπή για τους εμπνευστές της επίθεσης, τους ηθικούς και τους φυσικούς αυτουργούς.

Καμία επίθεση δεν πρόκειται να μας φοβίσει, κανείς δεν μπορεί να μας τρομοκρατήσει με θρασύδειλες επιθέσεις.

Η πόρτα του γραφείου μου ήταν, είναι και θα παραμείνει ανοιχτή, όπως ανοιχτή ήταν και σήμερα, δίνοντας την ευκαιρία στη μικρή αυτή ομάδα να εισβάλλει, ανενόχλητη.

Η πράξη αυτή όμως χαρακτηρίζει τους ίδιους και όσους – ευτυχώς ελάχιστους – θεωρούν ότι με τον τρόπο αυτό θα καταφέρουν να μας τρομοκρατήσουν».

Exit mobile version