Βογιατζάκη – Κιμούλης: Δεν εκτιμώ καθόλου αυτούς που του έκαναν αυτό το πράγμα

LIFESTYLE

Βογιατζάκη – Κιμούλης: Δεν εκτιμώ καθόλου αυτούς που του έκαναν αυτό το πράγμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Βογιατζάκη - Κιμούλης: «Φτάσαμε στο σημείο να θάβουμε ζωντανούς ανθρώπους, επειδή ο οποιοσδήποτε μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγει δημόσια και να πει το οτιδήποτε»

24.02.2024 | 23:59

Η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη, καθώς ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη ανέφερε: «Δεν θα τον αφήσουμε στην ησυχία του αυτόν τον άνθρωπο, όχι, δεν θα τον αφήσουμε. Έχω μιλήσει και τα έχω πει αυτά. Εμένα με αφορά η προσωπική μου σχέση με τους ανθρώπους. Όταν δεν γνωρίζω έναν άνθρωπο, θέλω να τον γνωρίσω για να έχω η ίδια κρίση, άποψη και θέση για το τι είναι. Ο κάθε άνθρωπος δεν σου ξυπνάει τα ίδια πράγματα. Εγώ μπορεί σε εσένα να σου βγάλω τον χειρότερό σου εαυτό, σε εσένα τον καλύτερό σου. Δεν μου λέει κάτι αυτό».

«Ο θαυμασμός μου, η αγάπη μου και η εκτίμησή μου στο πρόσωπό του ήταν, είναι και θα είναι αυτή. Η αγανάκτηση των συναδέλφων μου, εμένα όλο αυτό δεν με αφορά. Οι άνθρωποι που βγαίνουν και δημοσιοποιούν, το θεωρώ αποτρόπαιο». «Έχω πρόβλημα μαζί σου; Κάνω καταγγελία, το ψάχνουν, ένοχος, κρεμάστε τον. Φτάσαμε στο σημείο να θάβουμε ζωντανούς ανθρώπους και να τους κρεμάμε στα περίπτερα, επειδή ο οποιοσδήποτε μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγει δημόσια και να πει το οτιδήποτε. Και καταστρέφουμε ζωές, καταστρέφουμε ανθρώπους. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό το ανθρωποφαγικό. Δεν εκτιμώ καθόλου τους ανθρώπους που βγήκαν και το έκαναν αυτό. Είτε λέγεται MeToo, είτε λέγεται ξε-MeToo, είτε λέγεται οτιδήποτε. Η πρόθεση αυτών που βγήκαν δεν μου είναι καθαρή. Όταν βγαίνει ένας άνθρωπος δημόσια και κάνει αυτό το πράγμα, η πρόθεσή του δεν είναι καθαρή».

Exit mobile version