Δήμος Αθηναίων: Με δικαστική απόφαση παραμένουν στις θέσεις τους 19 συμβασιούχοι

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Αθηναίων: Με δικαστική απόφαση παραμένουν στις θέσεις τους 19 συμβασιούχοι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Η εκδίκαση αφορούσε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι εργαζόμενοι που είχαν προσωρινή διαταγή για παραμονή στην εργασία τους

07.02.2024 | 14:00

Την παραμονή στις θέσεις εργασίας τους τουλάχιστον μέχρι 4 Ιουνίου, κέρδισαν 19 συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Δήμου Αθηναίων, οι οποίοι είχαν προσληφθεί με την προκήρυξη 3Κ/2018, που εδώ και 6 χρόνια παρέχουν τις υπηρεσίες τους με διαδοχικές δικαστικές αποφάσεις. Ειδικότερα η εκδίκαση αφορούσε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι εργαζόμενοι που είχαν προσωρινή διαταγή για παραμονή στην εργασία τους. Το δικαστήριο χορήγησε αναβολή με διατήρηση της προσωρινής διαταγής. Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι προέρχονται από την προκήρυξη 3Κ/2018 και ήταν απολυμένοι βάσει των αναμορφωμένων πινάκων της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Οι συμβασιούχοι οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου Αθηναίων διεκδικούν την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου. Στο πλευρό των συμβασιούχων βρέθηκε και η δημοτική σύμβουλος Δέσποινα Αλεβυζάκη, της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη».

Exit mobile version