Δίκη Μίχου σήμερα: Ο 55χρονος αρνήθηκε ότι την εξέδιδε

ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Μίχου σήμερα: Ο 55χρονος αρνήθηκε ότι την εξέδιδε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δίκη Μίχου σήμερα: Συνεχίζεται σήμερα στο Εφετείο κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό

10.01.2024 | 14:34

Το «βαρύ κατηγορώ» της έδρας άκουσαν οι 26 κατηγορούμενοι στην υπόθεση βιασμού, μαστροπείας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό. Η εισαγγελέας διάβασε το πολυσέλιδο κατηγορητήριο της υπόθεσης με τους κατηγορούμενους τηρούν την ίδια στάση που είχαν και στις απολογίες τους στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ, Ηλίας Μίχος αρνήθηκε ότι βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη, αλλά παραδέχθηκε ότι είχε συνευρεθεί μαζί της. Η μητέρα του κοριτσιού αρνήθηκε ότι εξωθούσε το παιδί στην πορνεία. Επιπλέον ετέθη αίτημα από συνηγόρους υπεράσπισης να τεθούν συμπληρωματικές ερωτήσεις στην ανήλικη. Σε περίπτωση που το αίτημα γίνει δεκτό η εξέταση δεν θα γίνει διά ζώσης, αλλά οι ερωτήσεις θα διατυπωθούν γραπτώς και θα απαντηθούν με την παρουσία ψυχολόγου. Στο δικαστήριο καταθέτει η θεία της 12χρονης, η οποία πρώτη είχε αντιληφθεί ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στην ανιψιά της και συνέβαλε στην αποκάλυψη της υπόθεσης.

Exit mobile version