Νόρα Βαλσάμη σπίτι: “Είναι έτοιμοι να μου το πάρουν”

LIFESTYLE

Νόρα Βαλσάμη σπίτι: “Είναι έτοιμοι να μου το πάρουν”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νόρα Βαλσάμη σπίτι: «Δεν με ενδιαφέρει όμως, ας το πάρουν» πρόσθεσε

22.12.2023 | 09:14

Η Νόρα Βαλσάμη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την απώλεια του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου, αλλά και τον πλειστηριασμό του σπιτιού της στη Ραφήνα. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, ανέφερε για τα κινητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε στο παρελθόν: «Δεν έχουν ξεπεραστεί».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον πόνο που της έχει προκαλέσει η απώλεια του συζύγου της. «Είναι τραγική η κατάστασή μου, δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Είναι κάτι που δεν το έχω ξεπεράσει κι ούτε πιστεύω πως θα μπορέσω να το ξεπεράσω. Ειδικά τώρα, που έρχονται οι γιορτές, έχω τα χάλια μου. Είμαι σε κακό χάλι, αλλά προσπαθώ για το παιδί μου όσο γίνεται να είμαι πιο αλέγκρα, πιο δυνατή και να μην έχω τόση στενοχώρια. Κάνω προσπάθειες να είμαι καλά, όπως κι ο γιος μου που γράφει ηλεκτρονική μουσική», εξήγησε.

Η ηθοποιός μίλησε επίσης, για τον πλειστηριασμό του σπιτιού της στη Ραφήνα. «Δεν λύθηκε το θέμα. Είναι έτοιμοι να μου πάρουν το σπίτι. Τους είπα λοιπόν, κι εώ “πάρτε το, πάρτε κι εμένα, δεν με ενδιαφέρει καθόλου”. Μου απάντησαν να πάω στον Εισαγγελέα, να κάνω κάτι διαδικασίες, κάτι τέτοιο. Δεν με ενδιαφέρει όμως, ας το πάρουν. Ήταν το μοναδικό σπίτι που έχω. Μου το παίρνουν, γιατί χρωστάμε 18.000 ευρώ. Αλλά πού να βρω εγώ τώρα αυτά τα χρήματα;», σημείωσε. Τέλος, πρόσθεσε: «Από πού να ζητήσω; Από το κράτος; Ξέρεις εσύ κανέναν από το κράτος; Δεν έχω κανέναν γνωστό κι ούτε θέλω και κανέναν τους. Ποτέ δεν ήθελα».

Exit mobile version