Κουτσελίνη – Συνατσάκη: “Είναι άδικο, ήταν ένα κακό αστείο”, λέει η Ντορέττα Παπαδημητρίου

LIFESTYLE

Κουτσελίνη – Συνατσάκη: “Είναι άδικο, ήταν ένα κακό αστείο”, λέει η Ντορέττα Παπαδημητρίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Κουτσελίνη - Συνατσάκη: "Δεν ήταν χαριτωμένο αστείο, να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι, προφανώς όμως δεν είχε πρόθεση να θίξει κάτι".

01.12.2023 | 09:55

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου συνέντευξη στο «Στούντιο 4» και όπως ήταν αναμενόμενο, σχολίασε τις εξελίξεις με τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη.  Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε καλεσμένη τη YouTuber και φίλη της στη ραδιοφωνική της εκπομπή, η οποία έκανε μια αναφορά στην περίοδο που παρουσίαζε εκπομπές στην τηλεόραση. Μετά από τις δηλώσεις της, η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στο στόχαστρο όταν η Ζήνα Κουτσελίνη, είπε ότι «έβρισε το παιδί της».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε: «Έξω από το ραδιόφωνο σήμερα ήταν στα αλήθεια πάρα πολλοί δημοσιογράφοι που με ρώτησαν το ίδιο πράγμα και είπα το εξής. Θεωρώ ότι όλο αυτό που έχει συμβεί και συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι λίγο άδικο για την Μαίρη. Εγώ δεν θέλω να αναφερθώ προσωπικά στο ποιος είπε τι, γιατί όποιος και να το έλεγε και για όποιον και να το έλεγε, που θα έμπαινα να δω το απόσπασμα και θα έβλεπα ότι δεν συμβαίνει αυτό για το οποίο κατηγορείται ένας άνθρωπος, θα μου φαινόταν εξίσου άδικο. Δεν έχει να κάνει δηλαδή με το ότι είναι η Μαίρη».

“Ήταν ένα κακό αστείο”

Συνέχισε, λέγοντας: «Βγήκε ένας τίτλος ότι έβρισε το παιδί κάποιου ανθρώπου, που… αν είναι δυνατόν ποτέ, μπαίνεις και βλέπεις ένα απόσπασμα όπου βλέπεις όμως ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ήταν ένα κακό αστείο, το οποίο και εμένα θα με ενοχλούσε εάν το έκανε κάποιος και εμπλέκονταν τα παιδιά μου με έναν τρόπο. Ένα κακό αστείο το οποίο δεν το έκανε η Μαίρη παρ’ όλα αυτά, δέκα χρόνια πριν, για το οποίο έχει ζητηθεί και συγγνώμη. Τώρα να βγαίνει 10 χρόνια μετά ένας τίτλος που λέει “η Μαίρη Συνατσάκη έβρισε το παιδί μου” μου φαίνεται λίγο άδικο».

Τέλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε: «Δεν ήταν χαριτωμένο αστείο, να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι, προφανώς όμως δεν είχε πρόθεση να θίξει κάτι και παίζει ρόλο και αυτό. Ακόμα και ρόλο όμως να μην παίζει, γιατί είσαι μάνα και ακούς κάτι τέτοιο να λέγεται που είναι λίγο κοροϊδευτικό, δεν θα κάτσεις να σκεφτείς πως «δεν είχε πρόθεση» και θα σε ενοχλήσει. Όμως μεταξύ τους, από ότι ξέρω, έχει λυθεί και η Μαίρη ήταν πριν 10 χρόνια και δεν ήταν μόνο αυτή στην εκπομπή, ήταν και άλλοι άνθρωποι στο πάνελ. Το βρίσκω άδικο για την Μαίρη, γιατί είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν βρίζει και είναι πολύ ευγενική γενικά».

Exit mobile version