Διαρρήκτες πήραν παγωτά: Βίντεο ντοκουμέντο από το Κερατσίνι

ΕΛΛΑΔΑ

Διαρρήκτες πήραν παγωτά: Βίντεο ντοκουμέντο από το Κερατσίνι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Διαρρήκτες πήραν παγωτά: Η διάρρηξη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές της Παρασκευής

01.11.2023 | 20:47

Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει δύο δράστες την ώρα που κλέβουν επιχείρηση με παγωτά στο Κερατσίνι φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Mega. Όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού στο Κερατσίνι, έξω από αυτό υπήρχαν δύο ψυγεία με παγωτά. Οι δράστες με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις, τις πρώτες πρωινές ώρες, έκαναν τη διάρρηξη και άρπαξαν τα παγωτά.  Μάλιστα την ώρα της διάρρηξης και της ληστείας περνούσε από το σημείο ένα αυτοκίνητο με τους διαρρήκτες να σκύβουν για να κρυφτούν.
«Ένα κατοστάρικο ζημιά για να πάρουν 5 ευρώ. Μπήκαν δύο τύποι μέσα, ξήλωσαν τα ψυγεία, τους μεντεσέδες, έσπασαν ένα τζάμι για να πάρουν 5 γλυκά και χαλάσανε και την κάμερα που έχει 22 ευρώ», δήλωσε στο Mega ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.

«Έγινε 05:21 τα ξημερώματα. Το μαγαζί άνοιξε στις 07:00 το πρωί και με ενημέρωσε ο πρωινός υπάλληλος. Είδαμε τις κάμερες και φαίνονται όλα πεντακάθαρα. Δεν μπήκε στην διαδικασία διάρρηξης πόρτας, λουκέτα, συναγερμούς κι όλα, γιατί το μαγαζί είναι φρούριο. Το βρήκε έξω αυτό. Την πόρτα του ψυγείου στράβωσε», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης.

Ετικέτες
Exit mobile version