Γαρδέλης σπίτι – πλειστηριασμός: «Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω όσα έχω δώσει»

LIFESTYLE

Γαρδέλης σπίτι – πλειστηριασμός: «Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω όσα έχω δώσει»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γαρδέλης σπίτι - πλειστηριασμός: «Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω όσα έχω δώσει, είμαι σε αδιέξοδο» είπε χαρακτηριστικά

30.10.2023 | 09:00

Με κατεδάφιση απειλείται το σπίτι του Σταμάτη Γαρδέλη στο Πόρτο Γερμενό. Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», έχει ένα μεγάλο χρέος, γεγονός που οδήγησε το σπίτι του να βγει σε πλειστηριασμό. Ο Σταμάτης Γαρδέλης δήλωσε αρχικά: «Έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και έχουν βγάλει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό. Έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης, πληρώνω τους φόρους μου, και έρχεται πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο επειδή είπαν πως ήταν δάσος. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω όσα έχω δώσει. Είμαι σε αδιέξοδο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη κι εξήγησε την άποψή του. «Εγώ το μόνο που είπα είναι πως γενικά, δεν μου αρέσει να προβάλλεται η σεξουαλική ζωή του καθενός είτε είναι gay είτε straight. Έγραψαν πολύ άσχημα σχόλια στη Φαίη Σκορδά για όσα μου είπε. Χαζομάρα μου που είπα “βγάλε το ακουστικό”», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

Exit mobile version