Βάσω Λασκαράκη εκπομπή: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει στο Happy Day

LIFESTYLE

Βάσω Λασκαράκη εκπομπή: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει στο Happy Day

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Βάσω Λασκαράκη εκπομπή: «Έχω ακούσει ότι η Βάσω Λασκαράκη είχε υψηλές οικονομικές απαιτήσεις όλα αυτά τα χρόνια» αποκαλύπτει η Τσιμτσιλή

24.10.2023 | 14:15

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τη Βάσω Λασκαράκη και την εκπομπή που ανέλαβε, με τίτλο «Break». Η παρουσιάστρια σχολίασε τις δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την ηθοποιό, που σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 7% στην πρεμιέρα της εκπομπής. «Ο μέσος όρος του ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα είναι κάτω από 10%, αλλά σου λέει ότι πήγε καλά, με 7%», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day».

Όσο για τη Βάσω Λασκαράκη, ανέφερε: «Η Βάσω Λασκαράκη ήταν στο μυαλό πολλών διευθυντών προγραμμάτων όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα, έχω ακούσει μια ιστορία, ότι είχε πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις όλα αυτά τα χρόνια και γι’ αυτό δεν έτυχε να βρεθεί μπροστά». «Ήξερα ότι η Βάσω Λασκαράκη έλεγε ότι θα πει ένα υψηλό νούμερο κι αν κάποιος της το έδινε, θα το δοκίμαζε. Και καλά έκανε. Είναι κι ένα ρίσκο», πρόσθεσε. Τέλος, κατέληξε: «Πρέπει να συγκρίνουμε τα νούμερα, με βάση τα νούμερα του σταθμού».

Δείτε το βίντεο

Exit mobile version