Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

01

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κασσελάκης για Τάιλερ: Είναι παθολόγος, μου έδειξε τι πάει να πει ενσυναίσθηση
LIFESTYLE

Κασσελάκης για Τάιλερ: Είναι παθολόγος, μου έδειξε τι πάει να πει ενσυναίσθηση

Κασσελάκης για Τάιλερ: Τιμή μου που είναι δίπλα μου

Σε μια διαφορετική εξομολόγηση προέβη ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στην κάμερα του ΑΝΤ1, καθώς μίλησε για τον σύντροφό του Τάιλερ, την απόφασή τους να έρθουν στην Ελλάδα και για όσα ξεχωρίζει σε εκείνον. «Θα υπάρχει δυνατή προοδευτική αντιπολίτευση, θα είμαστε μέσα στην κοινωνία, θα ανακαλύπτουμε την κακοδιαχείριση που γίνεται από τη ΝΔ. Δεν υπάρχουν στρατόπεδα: υπάρχει μια κυβέρνηση με στυγνό δεξιό πρόσημο, και εμείς με ένα δυνατό κοινωνικό πρόσημο. Η εικόνα μου είναι ανούσια στον απλό Έλληνα πολίτη, ο πολίτης θέλει κάποιον να τον ακούσει και να του λύνει τα προβλήματά του.

Εδώ είναι η πατρίδα μου και θέλω να οδηγήσουμε σε μια παρακαταθήκη για την επόμενη γενιά, όπως άφησε και ο Αλέξης Τσίπρας για τον ΣΥΡΙΖΑ. Και οι δύο μας, δεν είμαι μόνο εγώ, και ο Τάιλερ, έχουμε πάρει την απόφαση μαζί να προσφέρουμε εδώ στην πατρίδα μου. Είναι πάντα στο πλάι μου. Ήταν οικογενειακή απόφαση να το κάνουμε», είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης, για να εξηγήσει στη συνέχεια τη δουλειά του Τάιλερ στις ΗΠΑ, λέγοντας ότι είναι καταξιωμένος άνθρωπος για την Ιατρική.

«Ο Τάιλερ είναι καταξιωμένος άνθρωπος για την Ιατρική»

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για την επαγγελματική ιδιότητα του Τάιλερ και το αν είναι νοσηλευτής ή γιατρός, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Ο τίτλος του είναι Doctor Nursing Practice στην Αμερική, το οποίο είναι αντίστοιχο παθολόγος-γιατρός στην Ευρώπη. Μπορεί να κάνει επεμβάσεις, μπορεί να συνταγογραφήσει κ.λπ. Άρχισε ως νοσοκόμος, νοσηλευτής. Ο Τάιλερ έχει ξοδέψει αρκετά χρόνια της ζωής του στις ΜΕΘ, στα νοσοκομεία. Όταν είχαμε τα lockdowns με τoν Covid, ήταν στην πρώτη γραμμή στις ΜΕΘ, στα νοσοκομεία – στη Νέα Υόρκη ήμασταν τότε. Εγώ οδηγούσα κάθε βράδυ τον Τάιλερ στο νοσοκομείο γιατί έκανε νυχτερινές βάρδιες, και τι μπόνους απολαβές πιστεύεις ότι πήρε στο τέλος της χρονιάς; Μηδέν. Είναι καταξιωμένος άνθρωπος για την ηλικία του στην Ιατρική».

Κασσελάκης για Τάιλερ: «Είναι ένα παιδί με χρυσή καρδιά και είναι τιμή μου που τον έχω δίπλα μου».

«Αλλά πάνω απ’ όλα ο Τάιλερ μου έδειξε τι πάει να πει πραγματική ενσυναίσθηση: Το πώς μιλούσε στους ασθενείς που ήταν στις ΜΕΘ και ήταν σε κώμα, γιατί τα ακούνε και μπορεί κάποια στιγμή να ξυπνήσουν. Και όντως μια ασθενής ξύπνησε και είπε ότι θυμάται τα πάντα που της έλεγε και έγραψε ένα βιβλίο που ήταν αφιερωμένο σε εκείνον. Είναι ένα παιδί με χρυσή καρδιά και είναι τιμή μου που τον έχω δίπλα μου και που έχει αποφασίσει να διανύσουμε αυτόν τον δρόμο μαζί».

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στις προσεχείς εκλογές, λέγοντας ότι εφόσον εκλεγεί θα κάνει προοδευτική αντιπολίτευση. «Θα αποκαλύπτουμε την κακοδιαχείριση από τη Νέα Δημοκρατία και θα βγάζουμε μπροστά το δικό μας πρόταγμα για να φέρουμε Δικαιοσύνη» είπε και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν στρατόπεδα: υπάρχει ένα στυγνό δεξιό πρόσωπο, και από την άλλη πλευρά είμαστε εμείς που θέλουμε να χτίσουμε κοινωνικό κράτος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις