Κέρκυρα – ασέλγεια σε ανήλικα: Μητέρα κατήγγειλε τον 44χρονο σύντροφό της ότι βίαζε τα 5 παιδιά της

ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα – ασέλγεια σε ανήλικα: Μητέρα κατήγγειλε τον 44χρονο σύντροφό της ότι βίαζε τα 5 παιδιά της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Κέρκυρα - ασέλγεια σε ανήλικα: Εντολή για ιατροδικαστική εξέταση των ανήλικων παιδιών και παρακολούθησή τους από ειδικό παιδοψυχολόγο της Ελληνικής Αστυνομίας

10.08.2023 | 18:43

Μια σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στην Κέρκυρα, με μια μητέρα να καταγγέλλει τον σύντροφό της για ασέλγεια στα πέντε ανήλικα παιδιά της. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το corfunews.gr, μια 40χρονη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (9/8) στο Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Κέρκυρας, όπου υπέβαλε καταγγελία εναντίον του 44χρονου συντρόφου της για ασέλγεια. Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς, θύματα του 44χρονου ήταν τα πέντε ανήλικα παιδιά της. Πρόκειται για δύο αγόρια, ηλικίας 14 ετών σήμερα, ένα 12χρονο κορίτσι και ένα αγόρι και ένα κορίτσι 9 ετών.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν εις βάρος του 44χρονου τη σχετική δικογραφία, ενώ παράλληλα έδωσαν εντολή για ιατροδικαστική εξέταση των ανήλικων παιδιών, καθώς και εξέτασή τους από ειδικό παιδοψυχολόγο της Ελληνικής Αστυνομίας. Όπως υπογραμμίζουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η μητέρα των παιδιών δεν αναφέρθηκε στο χρόνο τέλεσης των καταγγελλόμενων πράξεων, κάτι που ενδέχεται να φανεί από την εξέταση των γιατρών ή από όσα θα αποκαλύψουν τα παιδιά στις συζητήσεις που θα έχουν με τους ειδικούς ψυχολόγους. Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για το περιστατικό, όμως προς το παρόν υπογραμμίζουν ότι δεν μπορούν να είναι σίγουροι για την ακρίβεια των όσων κατήγγειλε η 40χρονη. Την ίδια ώρα, ο 44χρονος φερόμενος δράστης, ο οποίος δεν είπε τίποτα στους αστυνομικούς, αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν μπορούσε να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Exit mobile version