Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Καλλιόπη κάνει μια πρόταση στην Αργυρώ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Καλλιόπη κάνει μια πρόταση στην Αργυρώ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σασμός επόμενα επεισόδια: Παύλος καλεί στο σπίτι του τον Μαθιό και τον Αστέρη παρουσία του παπά Μιχάλη…

26.06.2023 | 10:53

Ο Σασμός έρχεται με νέα επεισόδια, συγκλονίζοντας λίγο πριν το φινάλε της δεύτερης σεζόν. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Λευτέρης προσπαθεί να πάρει απαντήσεις για τον φόνο του Στεφανή. Ο Μαθιός συνεχίζει τις προσπάθειές του με την Βασιλική ενώ εκείνη δυσκολεύεται, να διαχειριστεί την κατάσταση. Τη στιγμή που ο Αντώνης πηγαίνει, να αναμετρηθεί με τον Ευθύμη, η Αιμιλία στριμώχνει τον Παύλο για ένα μυστικό που της έκρυβε. Η Καλλιόπη κάνει μια πρόταση στην Αργυρώ, χωρίς εκείνη να ξέρει πώς να αντιδράσει, ενώ η γιαγιά ταράζεται με τους Σταματάκηδες, που όλο και περισσότερο πλησιάζουν την οικογένειά της. Ο Παύλος καλεί στο σπίτι του τον Μαθιό και τον Αστέρη παρουσία του παπά Μιχάλη…

Σασμός: Το επεισόδιο της Τρίτης

Όσο οι συζητήσεις περί σασμού υπόσχονται ένα διαφορετικό μέλλον για Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες, η Καλλιόπη περιμένει την απάντηση της Αργυρώς σχετικά με τη συγκατοίκησή τους. Εκείνη από την άλλη συγκρούεται με τον Σταύρο για τις βιντεοκλήσεις που του επιτρέπουν να βλέπει το παιδί. Καθώς ο ουρανός πάνω από τον Μαθιό και τη Βασιλική δείχνει να ξαστερώνει, η Τζένη αρχίζει να καταλαβαίνει πως ο Μάνος κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει και ο Λευτέρης πιάνει την άκρη του νήματος που θα γκρεμίσει τον Μαθιό. Στο μεταξύ ο Ευθύμης συνεχίζει να βγάζει από τη μέση τους μάρτυρες έναν-έναν.

Σασμός: Το επεισόδιο του Σασμού την Τετάρτη

Η απαίτηση της Καλλιόπης, προκειμένου να συναινέσει στο γάμο τους, προβληματίζει τον Αστέρη και την Αργυρώ. Την ίδια στιγμή η Στέλλα αρχίζει να έχει αμφιβολίες για την ενοχή του Φαρμάκη σχετικά με το χτύπημα στον πατέρα της. Ο Μύρων, μην μπορώντας να αντέξει αυτό που έμαθε για την Άσπα, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι. Ο Νικηφόρος ζητά από τη Βασιλική με το Μαθιό κάτι που θα τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό και θα ενισχύσει την ένταση στο σπίτι. Ο Λευτέρης μοιράζεται με τον Αντώνη τις υποψίες του για το φόνο του Στεφανή.

Σασμός: Το επεισόδιο της Πέμπτης

O Αστέρης καλεί τον Σταύρο και του ζητά να δώσει τη συγκατάθεσή του, για αλλαγή επιθέτου στο μικρό Πετράκη. Η αντίδρασή του, ωστόσο, θα τον εκπλήξει δυσάρεστα. Η άρνηση του Σταύρου να συναινέσει στην αναγνώριση πατρότητας του Πετράκη από τον Αστέρη, δημιουργεί νέα προβλήματα. Την ίδια στιγμή η Θοδώρα μαθαίνει το ωραιότερο νέο της ζωής της. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να παρευρεθεί στο μνημόσυνο του πατέρα του, την ώρα που η σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ο Αστέρης και η Αργυρώ ζητούν τη συμβουλή της Στέλλας, για το πώς να χειριστούν το θέμα του επιθέτου, ωστόσο, τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά.

Σασμός: Τι θα δούμε την Παρασκευή

Ο Μύρων ζητά από την Άσπα να μείνει μόνος, γεγονός που την οδηγεί στην κατάρρευση. Ο Παύλος προβληματίζεται για το αν ο νεαρός αστυνομικός θα μοιραστεί τα όσα άκουσε. Παράλληλα, η ανακάλυψη ενός πτώματος στο βουνό θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις. Η αστυνομία ανακαλύπτει το πτώμα του Ξαξίρη και ο Λευτέρης υποψιάζεται την Ντίνα ότι κάτι κρύβει σχετικά με αυτό. Στο καφενείο του Παντελή τα κεράσματα και οι ευχές για την εγκυμοσύνη της Θοδώρας πάνε κι έρχονται.

Ετικέτες
Exit mobile version