Θεόδωρος Τσιουγγαρής μεταγραφή – Μπολόνια: Διεθνή καριέρα για τον 16χρονο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θεόδωρος Τσιουγγαρής μεταγραφή – Μπολόνια: Διεθνή καριέρα για τον 16χρονο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Θεόδωρος Τσιουγγαρής μεταγραφή - Μπολόνια: Κανονική μεταγραφή

25.06.2023 | 12:33

Στην Μπολόνια θα συνεχίσει ο Θεόδωρος Τσιουγγάρης, που ήταν πέρσι δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης στους «μικρούς» των «ροσομπλού». Ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην ιταλική ομάδα και όπως ανακοίνωσαν οι Αρκάδες, η πλευρά της ενεργοποίησε την οψιόν που διατηρούσε και τον απέκτησε με «μόνιμη» μεταγραφή.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής από τις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ πραγματοποιεί διεθνή καριέρα. Με μεγάλη υπερηφάνεια η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι η ομάδα της Ιταλίας, Bologna F.C. 1909 ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, Θεόδωρου Τσιουγγαρή. Ο γεννημένος στις 21 Ιανουαρίου 2007 ποδοσφαιριστής, από τα Τμήματα Υποδομής του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ παραχωρείται πλέον με μεταγραφή σε ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό club. Καλή επιτυχία Θοδωρή, είμαστε βέβαιοι ότι με σκληρή δουλειά θα ανταπεξέλθεις και σε αυτή τη νέα πρόκληση».

Η δήλωση του Δημήτρη Μποροβήλου: «Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τηρεί κατά γράμμας τη δέσμευσή του απέναντι στο ίδιο το ποδόσφαιρο. Η λειτουργία των Ακαδημιών του, όπως επιβεβαιώνει η διεθνής καριέρα πολλών ποδοσφαιριστών που αποτελούν προϊόν τους, αξιολογείται και μνημονεύεται πλέον στο κορυφαίο ευρωπαϊκό στερέωμα. Ο Θοδωρής Τσιουγγαρής έρχεται να προστεθεί σε μία μακρά λίστα αφενός ποδοσφαιριστών που ξεκίνησαν από τα Τμήματα Υποδομής της ομάδας μας και πλέον ακολουθούν διεθνή καριέρα. Αφετέρου σε μία λίστα πολύ σημαντικών μεταγραφικών deal που έχει ολοκληρώσει ο ΑΣΤΕΡΑΣ με σπουδαία και καταξιωμένα ευρωπαϊκά clubs, όπως η Bologna. Εμείς θα συνεχίσουμε υπερήφανοι να παρακολουθούμε την ποδοσφαιρική καριέρα του Θοδωρή, στον οποίο ολόψυχα ευχόμαστε να φτάσει όπου ονειρεύεται. Ταυτόχονα, όμως, θα συνεχίσουμε τη δουλειά στις Ακαδημίες μας, με μεγάλη ευθύνη απέναντι στο ποδόσφαιρο, αλλά και στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους».

πηγή: gazzetta.gr

 

Exit mobile version