Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιερέας – κορίτσια παπαδάκια: Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη
LIFESTYLE

Ιερέας – κορίτσια παπαδάκια: Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη

Ιερέας - κορίτσια παπαδάκια: «Βρισκόμαστε σε μια εποχή που δεν θα έπρεπε να εξαιρείται κανείς» δήλωσε η παρουσιάστρια για το περιστατικό με τον ιερέα

Για το θέμα με την προσωρινή παύση του ιερέα από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, επειδή επέλεξε να δώσει βοηθητικό ρόλο στη Λειτουργία της Πεντηκοστής σε κορίτσια, σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη στο «Mega Καλημέρα» την Παρασκευή. Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί ως προς το ζήτημα και τέθηκε με το μέρος του ιερέα. Η ίδια υποστήριξε πως πρέπει να σταματήσει πλέον να υπάρχει έμφυλος διαχωρισμός στη θρησκεία.

«Εγώ δεν βρίσκω κάποιο λάθος σε όλο αυτό. Θεωρώ ότι κάποιοι κανόνες της εκκλησίας, που σέβομαι απόλυτα, θα έπρεπε να αναθεωρηθούν. Γιατί βρισκόμαστε σε μια εποχή που δεν θα έπρεπε να εξαιρείται κανείς, ειδικά από οτιδήποτε έχει να κάνει με τον δρόμο του Θεού και την οικογένεια της εκκλησίας», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Όταν μια γυναίκα δεν μπορεί να κοινωνήσει, γιατί έχει περίοδο, καταλαβαίνετε ότι εγώ που είμαι 44 μπορώ και να το ερμηνεύσω, όταν όμως ήμουν 14 δε μπορούσα και ένιωσα παρείσακτη. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το κοιτάξετε οι άνθρωποι που πραγματικά αγαπάτε και πιστεύετε και στηρίζετε την πίστη και την αγάπη του Θεού», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Αυτό που βλέπω είναι υγιές, αυτό που ακούω δεν είναι. Δεν είναι λάθος αυτό που έχει κάνει ο ιερέας αυτή τη στιγμή. Ούτε η βάπτιση του παιδιού του ομόφυλου ζευγαριού, ούτε το ότι μιλάει στα νέα ελληνικά όταν κάνει τα μυστήρια της βάφτισης και του γάμου. Αυτά είναι κινήσεις που προσπαθούν να φέρουν τους νέους στην εκκλησία. Αυτό αντιλαμβάνομαι. Οι γυναίκες δεν έχουν πνευματικό υπόστρωμα; Δεν καταλαβαίνω», είπε στο τέλος η Ελεωνόρα Μελέτη.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις