Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς – Μπαντόσα: Ποια είναι η 25χρονη που έχει έρθει κοντά με τον Στέφανο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς – Μπαντόσα: Ποια είναι η 25χρονη που έχει έρθει κοντά με τον Στέφανο

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Οταν ήταν μικρό κορίτσι, η Πάουλα Μπαντόσα ήθελε να γίνει μοντέλο

Είναι σε σχέση ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα; Οι φήμες λένε πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο.
Ο Έλληνας και η Ισπανίδα τενίστρια έχουν έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα και φήμες τους θέλουν να είναι το νέο it ζευγάρι μετά τις κοινές φωτογραφίες τους στο Spotify. Ποια όμως είναι άραγε η 25χρονη Πάουλα Μπαντόσα; Ας δούμε λίγο το προφίλ της. Η Ισπανίδα τενίστρια έχει φτάσει μέχρι το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης. Tο 2021 κατέκτησε το Indian Wells και το 2015 κέρδισε το Roland Garros στα Juniors. Η Πάουλα μετακόμισε στην Βαρκελώνη με τους γονείς της όταν ήταν 7 ετών και τότε άρχισε να παίζει τένις. Ονειρεύτηκε να κάνει μεγάλη καριέρα στο τένις και τα κατάφερε.

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Μανχάταν στις 15 Νοεμβρίου 1997. Οι γονείς της έχουν καταγωγή από την Ισπανία και εργάζονται και οι δύο στον χώρο της μόδας. Η μητέρα και ο πατέρας της ασχολήθηκαν με το μόντελινγκ. Η μαμά της άφησε την Καταλονία για να ζήσει τα όνειρα της στη Νέα Υόρκη ως μοντέλο. Την ακολούθησε και ο πατέρας της.

H Πάουλα μιλάει Ισπανικά, Αγγλικά, Καταλανικά και λίγα Γαλλικά

Δηλώνει μεγάλη φαν του Ράφα Ναδάλ και της Μαρίας Σαράποβα. Μάλιστα σε μια συνέντευξή της στο ραδιόφωνο είχε δηλώσει πως όταν στα 13 της την χαιρέτισε ο Ναδάλ, δεν ήθελε να πλύνει το χέρι της. «Ήμουν 13-14 ετών, είχα πάει στο τουρνουά της Βαρκελώνης και μετά από τον αγώνα ήρθε στο μέρος που καθόμουν και άγγιξε το αριστερό μου χέρι. Είχα πει πως δεν θα έπλενα ποτέ αυτό το χέρι» είπε χαρακτηριστικά.

Οταν ήταν μικρό κορίτσι, η Πάουλα Μπαντόσα ήθελε να γίνει μοντέλο και αν κοιτάξεις το προφίλ της στο Instagram έχει μια αδυναμία στις τσάντες διάσημων οίκων, όπως Chanel και Dior. Το 2018 σκέφτηκε να παρατήσει το τένις καθώς είχε κρίσεις πανικού και πολύ άγχος. Το ξεπέρασε όμως καθώς δούλεψε με τον εαυτό της. Εκτός από το τένις παρακολουθεί ποδόσφαιρο, αλλά και λίγο μπάσκετ. Είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα και μεγάλη φαν του Λιονέλ Μέσι. Της αρέσουν τα ταξίδια, ενημερώνεται για την μόδα και της αρέσει η λάτιν μουσική. Τα τελευταία δύο χρόνια είχε σχέση με τον Χουάν Μπετανκούρ, μοντέλο από την Κούβα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις