Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ναταλία Δραγούμη κόρη: «Ταυτιζόμαστε πολύ η μια με την άλλη»
LIFESTYLE

Ναταλία Δραγούμη κόρη: «Ταυτιζόμαστε πολύ η μια με την άλλη»

Ναταλία Δραγούμη κόρη: Η ηθοποιός διατηρεί ένα δραστήριο προφίλ στο Instagram και συχνά μοιράζεται προσωπικές της στιγμές

Η Ναταλία Δραγούμη έχει αβίαστο προσωπικό στιλ, και οι εμφανίσεις της έχουν πάντοτε ενδιαφέρον. Η ηθοποιός διατηρεί ένα δραστήριο προφίλ στο Instagram και συχνά μοιράζεται προσωπικές της στιγμές, στιγμιότυπα από τη δουλειά της, αλλά και μοδάτα ντυσίματα που συγκεντρώνουν πολλά likes από τις γυναίκες που την ακολουθούν. Σε πρόσφατη εξόρμησή της στη Σαντορίνη, η Ναταλία Δραγούμη επέλεξε κομμάτια από ελληνικά brands και τα συνδύασε σε ένα super fashionable look. Συγκεκριμένα, επέλεξε μία πολύχρωμη παντελόνα με έντονα γεωμετρικά μοτίβα, με την υπογραφή του brand Peace and Chaos και τη συνδύασε με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό. Το μαγιό κρυβόταν πίσω από την statement τσάντα Kooreloo -το ελληνικό brand διεθνούς φήμης -η οποία ήταν διακοσμημένη με απαλά παστέλ χρώματα.

Τα πολύχρωμα μοτίβα στο παντελόνι και την τσάντα κάνουν την εμφάνιση να ξεχωρίζει, και της χαρίζουν έναν χαρούμενο, καλοκαιρινό αέρα -ιδανικό inspo για τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού που έρχονται. Η Ναταλία Δραγούμη έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης τη δεκαετία του ‘90, και έκτοτε παίζει σε ταινίες και σειρές που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο. Η λατρεμένη ηθοποιός είναι παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια με τον Έντι Ρόμπερτς, με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τον Φίλιππο και την Κλειώ.

Η Ναταλία Δραγούμη μιλάει για την κόρη της

Η Κλειώ Ρόμπερτς έχει ήδη ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της, έχοντας ξεκινήσει μία επιτυχημένη καριέρα στη show biz. Με αφορμή την ημέρα της Μητέρας, οι δυο τους μίλησαν στο Bovary για τη σχέση τους, αλλά και τους δεσμούς που τις ενώνουν: «Είναι μια σχέση που δεν περιγράφεται σε λίγες λέξεις, γιατί είναι μια σχέση ολοκληρωμένη, ζωής. Η Κλειώ είναι κομμάτι του εαυτού μου, το κορίτσι μου. Ξέρω ό,τι της συμβαίνει, όσο και να προσπαθεί να μου το κρύψει» δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη, με την Κλειώ να συμπληρώνει: «Δεν μπορώ να βρω συγκεκριμένες λέξεις. Ταυτιζόμαστε πολύ η μια με την άλλη. Είναι μια σχέση δυναμική, όπου υπάρχει κατανόηση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις