Σασμός επόμενα επεισόδια: Η εξομολόγηση του Μαθιού στον παπά Μιχάλη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η εξομολόγηση του Μαθιού στον παπά Μιχάλη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σασμός επόμενα επεισόδια: Απόψε στις 21:00, στον Alpha - Δείτε το τρέιλερ

06.06.2023 | 18:15

Σασμός: Ο Μαθιός εξομολογείται στον Παπά Μιχάλη ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή. Η Αργυρώ θέλει να αποφύγει να μείνει το παιδί μόνο του στο σπίτι της Καλλιόπης και ο Αστέρης της ζητά να μείνει κι αυτή. Η Άννα ζητά από την Θοδώρα να επισκεφτεί έναν γυναικολόγο για να μάθει αν μπορεί να κάνει παιδιά κι εκείνη αντιδρά. Ο Λευτέρης ανακρίνει τον Βαγγέλη για το άλλοθι που έχει δώσει στον Ευθύμη χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Σοφία υπνωτίζει τον Αντώνη για να θυμηθεί τι έγινε τη μέρα του γάμου. Η Βασιλική ζητά από την Στέλλα να αναλάβει το διαζύγιο της με τον Μαθιό.

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής. Στον ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη. Στον ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Κως: Γυναίκα πέθανε σε καρότσα αγροτικού πηγαίνοντας στο νοσοκομείο – Δεν υπήρχε ασθενοφόρο
Το πόρισμα του ΕΦΕΤ για το κρεοπωλείο στη Λάρισα και τους 33 πολίτες που οδηγήθηκαν στα επείγοντα
Ετικέτες
Exit mobile version