Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

02

Οκτωβρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Καγιά Shopping Star: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος των γυρισμάτων
LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά Shopping Star: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος των γυρισμάτων

Βίκυ Καγιά Shopping Star: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στο Shopping Star και η Βίκυ Καγιά μιλάει με συγκίνηση για το τέλος ενός μεγάλου κύκλου

Η Βίκυ Καγιά πραγματοποίησε σήμερα στο τελευταίο γύρισμα για το Shopping Star. Η συγκίνηση ήταν έντονη και η παρουσιάστρια μίλησε για το τέλος του μεγάλου κύκλου αλλά και το τέλος από το κανάλι. «Κάναμε και τον τελικό το Σάββατο, κλάψαμε, αγκαλιαστήκαμε και σήμερα είναι σφιγμένο το στομάχι όλων και είναι μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα. Ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος για διάφορους λόγους και είναι πάρα πολύ παράξενο. Όλα τα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Πολύ πιθανόν ένας άλλος επαγγελματίας να έλεγε ότι εφόσον η εκπομπή κάνει πάρα πολύ καλά νούμερα να συνεχίσω. Όμως υπάρχει και το κομμάτι το δημιουργικό και πόσο πολύ κουράστηκες. Αν δεις μέσα σου πως έχει κλείσει προσωρινά, καλό είναι να κάνεις πίσω. Δεν είναι όλα λεφτά και νούμερα στη ζωή.

Ήταν μια απόφαση προσωπική δική μου που την επικοινώνησα στο κανάλι. Φυσικά και έχω προτάσεις αλλά δεν είναι η ώρα για να τις δούμε και να τις εξετάσουμε. Όπως είπα και πριν αυτός ο κύκλος κλείνει, γιατί θεωρώ εγώ για τη δική μου τη ζωή πως χρειάζομαι ένα διάλλειμα για να ξανασκεφτώ και να ξαναφτιάξω την τράπουλά μου.

Για να φτάσω να αφήσω το Shopping Star, το έχω σκεφτεί, το έχω κλάψει, το έχω πενθήσει μέσα μου, το έχω συζητήσει με τους δικούς μου ανθρώπους. Ήθελε μεγάλη διαδικασία να το δεχτώ. Ιδανικά στην τηλεόραση δε θα ήθελα να κάνω τίποτα. Μπήκα 14 ετών και έχω φτάσει 44. Το “δε ξέρω” είναι καλύτερα “να μην κάνω”, οπότε άσε να περάσει λίγος καιρός» είπε η Βίκυ Καγιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις