Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ποστέκογλου Τότεναμ: Η νέα του συνεργασία για τα επόμενα 4 χρόνια
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποστέκογλου Τότεναμ: Η νέα του συνεργασία για τα επόμενα 4 χρόνια

Ποστέκογλου Τότεναμ: Ο ελληνικής καταγωγής προπονητής εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη θητεία του στη Σέλτικ

Στον πάγκο της Τότεναμ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα βρίσκεται ο Άγγελος Ποστέκογλου, με την ομάδα του Λονδίνου να τον ανακοινώνει και επίσημα! Ο ελληνικής καταγωγής προπονητής, ο οποίος πέρασε και από τον πάγκο της Παναχαϊκής το 2008, εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη θητεία του στη Σέλτικ. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον πάγκο των «πράσινων» κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2022 και 2023), ένα Κύπελλο Σκωτίας (2023) και δύο λιγκ Καπ Σκωτίας (2022 και 2023).

«Ο Άντζι Ποστέκογλου φέρνει θετική νοοτροπία και γρήγορο επιθετικό ποδόσφαιρο.Έχει τον τρόπο του να βελτιώνει τους παίκτες και αντιλαμβάνεται τη σημασία της σύνδεσης με την ακαδημία κάτι που είναι σημαντικό για το σύλλογό μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι. Ο 57χρονος Ποστέκογλου, είχε εργαστεί στο παρελθόν πέρα από την Παναχαϊκή και τη Σέλτικ, στις Γιοκοχάμα Μαρίνος, Μπρισμπέιν Ρόαρ και Μελβούρνη Βίκτορι, ενώ διετέλεσε για μία τετραετία ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστραλίας, την οποία οδήγησε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις