Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 5/6 ασυλία: Ποιοι κερδίζουν – Χαρές για την αποχώρηση Καραγκούνια
LIFESTYLE

Survivor spoiler 5/6 ασυλία: Ποιοι κερδίζουν – Χαρές για την αποχώρηση Καραγκούνια

Survivor spoiler 5/6 ασυλία: Αύριο στις 21:00, στο ΣΚΑΪ - Δείτε το τρέιλερ

Οι ισορροπίες στο Survivor All Star έχουν επανέλθει μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από τον Άγιο Δομίνικο. Οι περισσότεροι παίκτες είχαν έρθει σε σύγκρουση μαζί του, με αποτέλεσμα να χαρούν, όπως ήταν αναμενόμενο, αφού έφυγε. Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος φαίνονται να πανηγυρίζουν, ενώ βλέπουν τον Τάκη Καραγκούνια να φεύγει. «Τάκη φιλιά, στο καλό και γεια χαρά! Και άλλη φορά, όχι θεατρικά», τραγούδησαν μπροστά στην κάμερα.

Στο συμβούλιο του νησιού, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ακούγεται να λέει: «Έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές συμπαίκτες του Νίκου να μην μιλάνε όμορφα για τον Νίκο αλλά σήμερα ο Νίκος βγήκε το αληθινό και καλό παιδί, ξαφνικά», με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να λέει πως ο πανηγυρισμός των δύο ανδρών προηγουμένως, δεν ήταν σωστός. Κι όλα αυτά, ενώ ρίχνονται στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Survivor spoiler 5/6 ασυλία: Ποιοι κερδίζουν;

Σύμφωνα με τις διαρροές, οι Κόκκινοι θα χάσουν αυτόν τον αγώνα και θα πρέπει να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση. Αυτός δε θα είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος είναι και ο πιο αδύναμος. Την Τρίτη θα έχουμε τη δεύτερη ασυλία, με τους Κόκκινους να μπαίνουν με… φόρα και να φέρνουν τις ασυλίες στα ίσια. Έτσι οι Μπλε θα πάνε στο συμβούλιο, προκειμένου να βγάλουν αυτοί το δεύτερο υποψήφιο, με το στόχαστρο να βρίσκεται σε έναν. Πρόκειται για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, που είναι σίγουρα το χειρότερος παίκτης ανάμεσα στους άντρες της ομάδας. Ωστόσο δε θα τελειώσουν εκεί οι υποψηφιότητες, αφού θα έχουμε και ακόμα μία ασυλία την Τετάρτη, για να μάθουμε και τον τρίτο υποψήφιο.

Survivor spoiler 5/6 ασυλία: Το trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις