Κτηνοτρόφος Καβάλα: Ποιος σκότωσε την 68χρονη

ΕΛΛΑΔΑ

Κτηνοτρόφος Καβάλα: Ποιος σκότωσε την 68χρονη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κτηνοτρόφος Καβάλα: Καταθέτουν ένας-ένας οι συγγενείς

04.06.2023 | 14:11

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση δολοφονίας της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα. Η κοινωνία του Ποδοχωρίου του δήμου Παγγαίου είναι σοκαρισμένη από την Παρασκευή το απόγευμα, όταν η ηλικιωμένη κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρή κοντά στο ποιμνιοστάσιό της. Ο βίαιος τρόπος με τον οποίο η 68χρονη γυναίκα οδηγήθηκε στον θάνατο έχει θορυβήσει τους συγχωριανούς της. Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών φαίνεται πως έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντός της. Άνθρωποι που γνώριζαν την 68χρονη κτηνοτρόφο κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα χαμηλών τόνων. Ήταν παντρεμένη χωρίς παιδιά, πολύ αγαπητή στο χωριό της και δεν είχε απασχολήσει ποτέ την τοπική κοινωνία. Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό της άτυχης γυναίκας, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, έδειξε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις που της προκάλεσε ο δολοφόνος της.

Ο αδερφός της γυναίκας μίλησε στο protothema.gr λέγοντας: «Πρέπει να βρεθεί αυτός που την σκότωσε στο ξύλο». Ο ίδιος τόνισε ότι η αδερφή του δέχθηκε «πολλά και δυνατά χτυπήματα σε πολλά σημεία του σώματος», ενώ από την ιατροδικαστική υπηρεσία τους ενημέρωσαν ότι υπέστη, μεταξύ άλλων, ρήξη σπλήνας, διάτρηση πνευμόνων και είχε σπασμένα πλευρά.

«Ήταν δυνατός ξυλοδαρμός και είναι ξεκάθαρο ότι κάποιος δολοφόνησε την αδελφή μου. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και δεν θα πρέπει να προδικάζουμε καταστάσεις», αναφέρει ο αδελφός του θύματος, τονίζοντας ότι η 68χρονη ήταν μια ήσυχη γυναίκα που δεν είχε προσωπικά προβλήματα με κανέναν.

Exit mobile version