Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αρκούδα εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο: Η θαρραλέα επιχείρηση της αστυνομίας
ΚΟΣΜΟΣ

Αρκούδα εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο: Η θαρραλέα επιχείρηση της αστυνομίας

Αρκούδα εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο: Ο αστυνομικός λειτούργησε πολύ ψύχραιμα και δεν κινδύνεψε

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Washoe στη Νεβάδα των Η.Π.Α. δημοσίευσε στις 28 Μαΐου στο Twitter, ένα ξεχωριστό βίντεο που αναδεικνύει την απρόβλεπτη φύση της δουλειάς των αστυνομικών. Πρωταγωνιστής ένας αστυνομικός που φαίνεται να δένει ένα σχοινί στη χειρολαβή της πίσω πόρτας ενός Subaru. Στόχος του, να την ανοίξει από απόσταση. Όταν ο αστυνομικός τράβηξε το σχοινί για να ανοίξει την πόρτα, είδε μια μεγάλη αρκούδα να βγαίνει με φόρα. Εννοείται ότι γνώριζε για την ύπαρξη του άγριου ζώου στην καμπίνα του αυτοκινήτου, μιας και είχε λάβει κλήση για να επέμβει. Η σκηνή όμως ήταν τόσο πρωτότυπη και ασυνήθιστη, ακόμα για την περιοχή της Νεβάδα που έχει άγρια ζωή, που το τοπικό γραφείο του σερίφη δεν μπόρεσε να αντισταθεί και μοιράστηκε το βίντεο που δείχνει το συμβάν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κανείς δεν γνωρίζει πως παγιδεύτηκε η αρκούδα στο Subaru. Σίγουρα, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο από κάποια ανοιχτή πόρτα γιατί της μύρισε φαγητό, αλλά ο τρόπος που έκλεισε η πόρτα και παγιδεύτηκε η αρκούδα παραμένει άγνωστος. Είναι βέβαια πολύ πιθανό να την έκλεισε ο ιδιοκτήτης, μιας και φοβόταν για την ζωή του, και να κάλεσε την αστυνομία για να βρει λύση.

Δεν έχασε την ψυχραιμία του

Ο αστυνομικός λειτούργησε πολύ ψύχραιμα και δεν κινδύνεψε. Μετά από σκέψη, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα μακρύ σχοινί για να ανοίξει από απόσταση την πίσω πόρτα. Αφού τράβηξε λοιπόν το σκοινί και άνοιξε η πίσω πόρτα, η αρκούδα βγήκε αμέσως έξω για τράπηκε σε φυγή στην γύρω κατοικημένη περιοχή. Βέβαια, η αρκούδα δεν άφησε το Subaru σε άψογη κατάσταση. Για την ακρίβεια, η αρκούδα έσκισε τον ουρανό και τις δερμάτινες ταπετσαρίες στα καθίσματα και τα πάνελ των θυρών, ενώ ταυτόχρονα έσπασε και αρκετά πλαστικά μέρη της καμπίνας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις