Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

23

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στάθης Παναγιωτόπουλος – Αλόννησος: Η νέα ιδιοκτήτρια του καφέ ξεσπά
LIFESTYLE

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Αλόννησος: Η νέα ιδιοκτήτρια του καφέ ξεσπά

Στάθης Παναγιωτόπουλος - Αλόννησος: Τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού που ενοικίαζε ο πρώην τηλεπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα

Η ζημιά υπολογίζεται σε 3.000 έως 4.000 ευρώ αναφέρει η ιδιοκτήτρια του πρώην καφέ του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Τη δυσαρέσκεια της εξέφρασε η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού που ενοικίαζε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ως καφέ μπαρ στην Αλόννησο. Η Βάνα Αθανασίου μιλώντας στον δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο και στην εκπομπή «Πρωινό» υποστήριξε ότι ο πρώην τηλεπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα άφησε το κατάστημα σε… μαύρα χάλια, καθώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατέστρεψε τον εξοπλισμό. Η ζημιά υπολογίζεται σε 3.000 έως 4.000 ευρώ.

«Ποιος περίμενε όλα αυτά τα ρεζιλίκια! Τι θέλετε να μάθετε; Ότι παραλάβαμε ένα μαγαζί, το οποίο από την αρχή το στήσαμε; Μαύρο χαλί μέσα και βρωμιά; Ότι δεν μπήκε ποτέ σκούπα να καθαριστεί; Τι άλλο θέλετε να σας πω! Πολύ κακή κατάσταση. Είχε ξηλώσει ντουλάπια, πρίζες, δεν υπήρχε πρίζα σωστή λες και πάλευε με τις πρίζες τέσσερα χρόνια. Βάλαμε ανθρώπους μέσα να το ξανά στήσουν από την αρχή. Πέταξε ψυγεία, πέταξε εξαρτήματα…» ανέφερε αρχικά η κα Αθανασίου.

Η δυσαρέσκεια της ιδιοκτήτριας του πρώην καφέ του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε ιστορία

Στη συνέχεια, η ιδιοκτήτρια του πρώην καφέ του Στάθη Παναγιωτόπουλου επεσήμανε: «Αλλά να σας πω κάτι, δεν βαρυγκομάω, αρκεί που έφυγε. Εγώ από καιρό έψαχνα λόγους για να τον διώξω. Αλλά δεν έβρισκα, γιατί μου λέγανε όλοι ότι δεν μπορείς να τον διώξεις από τη στιγμή που είναι εντάξει στα ενοίκια. Το ψυγείο που μου πέταξε, 1.500 ευρώ, επαγγελματικό ψυγείο. Τα ντουλάπια της κουζίνας. Μαξιλάρες; Τις καρέκλες; Που μπήκα και βρήκα σε ένα μαγαζί τις καρέκλες που ήταν κόσμημα, και βρήκα σπασμένες καρέκλες;

Όλες οι ψάθες καμένες από τον ήλιο; Να σας βάλω εκτίμηση, 1.500 περίπου έκανε το ψυγείο. Κάπου 1.000 πήραν οι άνθρωποι που βάψανε και βερνικώσαν πατώματα… Τα ντουλάπια της κουζίνας που ήταν… ξύλο, δεν ξέρω, δεν μπορώ να το αξιολογήσω. Μαξιλάρες, που τις άφηνε όλες έξω και τις έτρωγε η βροχή, από καναπέδες, καρέκλες κτλ. Βάλτε, από 45 τα τραπεζοκαθίσματα… Κάντε λογαριασμό, δεν ξέρω εγώ τι λογαριασμό να κάνω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις