Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οχιά Θεσσαλονίκη: «Η κόρη μου δεν είναι ερπετολόγος, είναι εθελόντρια», λέει η μητέρα της 39χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

Οχιά Θεσσαλονίκη: «Η κόρη μου δεν είναι ερπετολόγος, είναι εθελόντρια», λέει η μητέρα της 39χρονης

Οχιά Θεσσαλονίκη: H 39χρονη είναι μητέρα ενός κοριτσιού 5,5 ετών

Ώρες αγωνίας για 39χρονη γυναίκα που δάγκωσε οχιά στην προσπάθειά της να απομακρύνει το φίδι από σχολείο της Θεσσαλονικης. Μάλιστα η 39χρονη, μητέρα ενός κοριτσιού 5,5 ετών, μόλις έμαθε για την παρουσία φιδιού σε σχολείο πήρε μόνο μέρος του εξοπλισμού της, αφήνοντας πίσω το ένα από τα δύο γάντια και τη λαβίδα που θα της επέτρεπε να κρατήσει το φίδι σε απόσταση ασφαλείας, από το σώμα της. Ετσι το φίδι την δάγκωσε στον καρπό, στην προσπάθειά του να ελευθερωθεί. Μιλώντας η μητέρα της κοπέλας στον δηλώνει ότι η 39χρονη δεν είναι ερπετολόγος, όπως αρχικά είχε αναφερθεί, αλλά εθελόντρια, ενώ μίλησε και για την πορεία της υγείας της.

”Είναι εθελόντρια πολλά χρόνια”
«Προς το παρόν ξέρουμε ότι δεν έχει επιδείνωση από την αρχική κατάσταση και είμαστε σε αναμονή. Είναι εθελόντρια πολλά χρόνια κι ασχολείται με τους εθελοντισμούς πολλά χρόνια. Από καθαρισμούς ακτών, από καθαρισμό σε δάση, από ζώα αδέσποτα στον “αδέσποτο πλανήτη”, μαζεύει ζώα και τους κάνει στειρώσεις” είπε αρχικά η μητέρα της 39χρονης στον ALPHA. Δείτε βίντεο από την εκπομπή.

Οσο για τη στιγμή που τη δάγκωσε το φίδι, «το έβαλε μέσα στο κλουβί του και την ώρα που πήγαινε να το κουμπώσει, να το κλείσει, τη δάγκωσε. Όλο το θέμα έγινε από αλλεργικό σοκ. Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και είναι στην εντατική”, είπε στο MEGA επίσης η μητέρα της 39χρονης. «Ασχολείται με αυτά, είχε πάρει εκπαίδευση για αν μαζεύει τα ερπετά και την ειδοποίησαν από τη ‘’Δράση για την άγρια ζωή’’ ότι υπάρχει ένα φίδι στο σχολείο και επειδή έχει και ένα παιδάκι πέντε χρονών, καταλαβαίνεται, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη», σχολίασε η μητέρα της».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις