Survivor αυτοκίνητο: Η Σταυρούλα κέρδισε αλλά… υπάρχει πρόβλημα

LIFESTYLE

Survivor αυτοκίνητο: Η Σταυρούλα κέρδισε αλλά… υπάρχει πρόβλημα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor αυτοκίνητο: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαλένα

29.05.2023 | 11:18

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής. Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοίνωσε ότι οι παίκτες θα διεκδικούσαν για έπαθλο ένα αυτοκίνητο. Καθώς, λοιπόν, ξημέρωσε μια νέα μέρα στους Survivors οι οποίοι μπήκαν στη… μετά Μαρτίκα εποχή καθώς ο 45χρονος φαρμακοποιός θα λείψει τόσο στον φίλο και συμπαίκτη του Ηλία Μπόγδανο, όσο και στον αντίπαλό του Τάκη Καραγκούνια, οι παίξτες του All Star κλήθηκαν να διαγωνιστούν για ένα μεγάλο έπαθλο.

Η μάχη για το αυτοκίνητο

Και έπαιξαν όλοι εκτός από δύο. Στον στίβο μάχης με έπαθλο το αυτοκίνητο, εκτός από τον Τάκη, ο οποίος έχει αποκλειστεί από δύο έπαθλα εξαιτίας του τσακωμού του με τον Νίκο Μπάρτζη δεν αγωνίστηκε και ο Σάκης Κατσούλης καθώς ήταν αυτός που κέρδισε το πρώτο αυτοκίνητο. Οι παίκτες μπήκαν με τέσσερις ζωές στο στίβο μάχης με τους Βασάλο, Ασημακόπουλο να αποχωρούν πρώτοι από τον αγωνιστικό χώρο και να τους ακολουθούν οι Μελίνα Μεταξά, Νίκος Μπάρτζης και Ηλίας Μπόγδανος. Το έπαθλο έγινε γυναικεία υπόθεση με τις Σταυρούλα, Στέλλα και Μαριαλένα να μένουν μέχρι το τέλος και να διεκδικούν το αυτοκίνητο.

Νικήτρια χωρίς δίπλωμα

Η πρώτη από τις τρεις που βγήκε εκτός μάχης ήταν η Μαριαλένα η οποία κατέρρευσε και στον τελικό οδηγήθηκαν η Σταυρούλα και η Στέλλα. Μετά από σκληρή μάχη, το μεγάλο έπαθλο το κέρδισε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, με τον Γιώργο Λιανό να της δίνει τα κλειδιά αλλά η ίδια να μην μπορεί να το οδηγήσει καθώς δεν έχει δίπλωμα.

Μετά το τέλος του αγώνα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξέσπασε σε κλάματα με αναφιλητά.

Ετικέτες
Exit mobile version