Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γάμος Μουζουράκη – Κόζαρη: Κάλεσαν τους ρεπόρτερ για κέρασμα
LIFESTYLE

Γάμος Μουζουράκη – Κόζαρη: Κάλεσαν τους ρεπόρτερ για κέρασμα

Γάμος Μουζουράκη - Κόζαρη: «Χωρίς κέρασμα, είναι απλά δουλειά» είπε ο τραγουδιστής

Στην Αίγινα πέρασαν το Σαββατοκύριακο πολλοί ρεπόρτερ ψυχαγωγών εκπομπών, για να «καλύψουν» τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζάρη. Μία μέρα μετά, το ζευγάρι είχε οργανώσει ένα beach party για τους καλεσμένους του και οι ρεπόρτερ τους ακολούθησαν στην παραλία. Όταν οι νεόνυμφοι έφτασαν στο πάρτι και είδαν τα τηλεοπτικά συνεργεία που κάθονταν λίγο πιο πέρα, τους κάλεσαν για κέρασμα. Ο Πάνος Μουζουράκης πλησίασε τους δημοσιογράφους και είπε: «Επειδή η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος, κι επειδή μου λέει “εσύ το ποιήμα τους το είπες, αλλά εσύ που το έγραψες, το διάβασες; Γιατί λέει ότι θα τους κεράσεις” Ελάτε, μόλις τελειώσετε, ελάτε να σας κεράσουμε. Χωρίς κέρασμα, είναι απλά δουλειά». Τότε και η σύζυγός του, είπε: «Ελάτε έχει πάρα πολλή ζέστη».

Νωρίτερα σήμερα, ο τραγουδιστής προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις, μετά τον γάμο. Ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, σταμάτησε να μιλήσει στους ρεπόρτερ που τον περίμεναν. «Πώς είναι η πρώτη μέρα μετά τον γάμο σας;» τον ρώτησαν, με τον Πάνο Μουζουράκη να απαντά: «Δεν έχω προλάβει να τη ζήσω και να την απολαύσω, αλλά είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Ξέρετε από ποίηση; Σας άρεσε το ποίημα που έγραψα… Δεν τα έλεγε όλα όσα χρειάζονταν να ειπωθούν;». «Εννοείται, με σεβασμό» του απάντησε μία ρεπόρτερ και τότε με το γνωστό του χιούμορ, ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Δεν έχω και ένα μανταρίνι να σας δώσω όπως ο Άρης Σερβετάλης».

Μπέττυ Μαγγίρα: Ντυμένη νύφη στην εκπομπή της – «Συγκινήθηκα, δεν έχω παντρευτεί η κακομοίρα»

Με αφορμή όλους τους γάμους που πραγματοποιηθήκαν το Σαββατοκύριακο, η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε μία διαφορετική είσοδο στη σημερινή εκπομπή της. Η παρουσιάστρια του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό, φορώντας ένα πέπλο, κρατώντας μία ανθοδέσμη και υπό τους ήχους του γαμήλιου εμβατηρίου με τον Δημήτρη Μακαλιά δίπλα της. «Καλέ, συγκινήθηκα. Δεν έχω βάλει πέπλα εγώ. Ε τόσοι γάμοι έγιναν, ζήλεψα. Λέω “κάτσε ρε συ, εγώ νυφικό δεν έχω βάλει”» είπε χαριτολογώντας. «Ο Πέτρος Συρίγος παντρεύτηκε, ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύτηκε, ο Νομικός με την Πρέλεβιτς παντρεύτηκαν, η Ελίνα Κέφη επίσης. Τι ήταν αυτό; Να ρωτήσουμε αν ήταν καλή η συναστρία και παντρεύτηκαν όλοι τώρα;» πρόσθεσε η παρουσιάστρια. «Το ζήλεψα λίγο το νυφικό, τα τούλια. Εγώ δεν έχω παντρευτεί η κακομοίρα. Έναν πολιτικό έχω κάνει με την κοιλιά τούρλα» συμπλήρωσε. «Τώρα βάλε εσύ το νυφικό και μετά θα το βάλω εγώ. Να στείλω μία σέλφι στον Μάζη, να του πω “Δημήτρη με ζήτησαν”» ανέφερε χαριτολογώντας η Μπέττυ Μαγγίρα στη Μαρία Αντωνά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις