Μητσικώστας – Ανδρουλάκης: Ο διάλογος με τον… Ανδρέα για το ΠΑΣΟΚ

ΕΛΛΑΔΑ

Μητσικώστας – Ανδρουλάκης: Ο διάλογος με τον… Ανδρέα για το ΠΑΣΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μητσικώστας - Ανδρουλάκης: Η ξεκαρδιστική συνομιλία Νίκου Ανδρουλάκη-Ανδρέα Παπανδρέου για το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές 2023, δια στόματος Γιώργου Μητσικώστα

29.05.2023 | 14:27

Ο Γιώργος Μητσικώστας σχολίασε το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις πρόσφατες εκλογές 2023 της 21ης Μαΐου και τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν την επίτευξη της εκλογικής επίδοσης του 11,46%. Υποδυόμενος τόσο τον νυν πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη όσο και τον ιστορικό ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου να συνομιλούν, ο γνωστός κωμικός και μίμος προκαλεί άφθονο γέλιο στη νέα εκπομπή του στο Action 24. Ειδικότερα, ο Γιώργος Μητσικώστας έκανε τον Νίκο Ανδρουλάκη να συνομιλεί με τον Ανδρέα Παπανδρέου και να του ανακοινώνει το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις εκλογές 2023.

Ο “Ανδρέας Παπανδρέου” περίμενε ένα ποσοστό της τάξης του 70% και έτσι όταν άκουσε από τον “Νίκο Ανδρουλάκη” το 11% σχολίασε δηκτικά: “Πανηγύριζες το 11% βρε άτιμε. Γι’ αυτό έτριζαν τα κόκαλά μου την Κυριακή το βράδυ και εγώ νόμιζα ότι πλευριτώθηκα επειδή είχε αφήσει ανοιχτά τα παράθυρα ο Τσοβολας”.

“Δεν είναι καλό νούμερο το 11;” ρώτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, με τον Ανδρέα Παπανδρέου να απαντά: “για λιπαρά σε γιαούρτι μετά το βραδινό στιφάδο, ναι, για το ΠΑΣΟΚ, όχι”.

“11% θα έπαιρνε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου αν κατέβαζε ψηφοδέλτιο μόνο στο Άνω Κουφονήσι”, συνέχισε ο Γιώργος Μητσικώστας υποδυόμενος τον Ανδρέα Παπανδρέου.

“Μόνο κάποιος που άλλαξε αλυσίδα εν κινήσει στο ποδήλατο θα μπορούσε να πανηγυρίζει τρίτη θέση και 11%”, συνέχισε ο Ανδρέας Παπανδρέου, κάνοντας μια σαφή αναφορά στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και γιο του ιδρυτή, Γιώργο Παπανδρέου.

@elganador_75_ Ο Ανδρουλακης Ανακοινωνει Το Ποσοστο Του ΠΑΣΟΚ Στον Ανδρεα Παπανδρεου #elganador75 #mitsikostas #fy #fyp #fp #foru #fypage #foryoupage❤️❤️ #foryoupageofficiall #foryoupage #funny #funnyvideos #viral #viralvideo #tiktok #tiktokgreece #tiktokviral #greece #greecetiktok #greek #greektiktok #fun #humor #smile ♬ πρωτότυπος ήχος –
Exit mobile version