Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φίδι στο καπό – Θεσσαλονίκη: Ένα όχι και τόσο ευχάριστο θέαμα
ΕΛΛΑΔΑ

Φίδι στο καπό – Θεσσαλονίκη: Ένα όχι και τόσο ευχάριστο θέαμα

Φίδι στο καπό - Θεσσαλονίκη: Δείτε εικόνες

Έναν απρόσμενο επισκέπτη ανακάλυψε ένας οδηγός στη Θεσσαλονίκη, όταν άνοιξε το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ομάδα εθελοντών για τη διάσωση όλων των ζώων που βρίσκονται σε κατάσταση κινδύνου Animal Rescue and Defence Squad, ο οδηγός του αυτοκινήτου άνοιξε το καπό του οχήματος και έκπληκτος αντίκρισε ένα φίδι να έχει τυλιχθεί στον κινητήρα…

Εθελοντές της ομάδας κλήθηκαν στο σημείο από την Πυροσβεστική και κατάφεραν να απομακρύνουν τον φίδι το οποίο σύμφωνα με τους ίδιους ήταν λαφιάτης, μήκους 1,5 μέτρου. Μάλιστα, στην ανάρτησή τους στο Facebook οι εθελοντές κάνουν λόγο για την τρίτη κλήση από την πυροσβεστική υπηρεσία μέσα σε τρεις ημέρες, για απομάκρυνση ερπετού από όχημα.

Φίδι και στη Λαμία

Φίδι εμφανίστηκε και στην κεντρική πλατεία Πάρκου της Λαμίας. Πρόκειται για φίδι περίπου 60 εκατοστών, που έκανε βόλτες στη νότια πλευρά της πλατείας απέναντι από το τρίγωνο, προκαλώντας ιδιαίτερη ανησυχία στους περαστικούς. Με το που αισθάνθηκε κίνδυνο έσπευσε να εξαφανιστεί, όπως είπαν στο LamiaReport άνθρωποι που έτυχε να το δουν. Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για νεαρό Λαφιάτη που μπορεί να φτάσει και τα δύο μέτρα και είναι εντελώς ακίνδυνος και πολύ φιλικό φίδι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις