Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πρέλεβιτς – Νομικός γάμος: Η συγκίνηση του Μπάνε και η εντυπωσιακή Δούκισσα
LIFESTYLE

Πρέλεβιτς – Νομικός γάμος: Η συγκίνηση του Μπάνε και η εντυπωσιακή Δούκισσα

Πρέλεβιτς - Νομικός γάμος: Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα του Σαββάτου.

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι, όπου έδωσαν το “παρών” όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με ένα εντυπωσιακό νυφικό σε παραδοσιακή γραμμή, συνοδευόμενη από τον πατέρα της Μπάνε Πρέλεβιτς. Εμφανώς συγκινημένος, ο θρύλος των παρκέ πλησίασε με την κόρη του τον γαμπρό. Βαθιά συγκινημένη ήταν και η αδερφή του Νικήτα Νομικού, Δούκισσα, η οποία δεν έκρυψε τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια της τελετής, ενώ μιλούσε και φιλούσε τον αδερφό της μέχρι να φτάσει η νύφη.

Η σχέση της Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2021. Αν και προσπάθησαν να κρατήσουν τον δεσμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν τα κατάφεραν. Από τους πρώτους κιόλας μήνες της σχέσης τους αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και έκτοτε είναι αχώριστοι. Η πρόταση γάμου έγινε το καλοκαίρι του 2021, με την Άννα Πρέλεβιτς να δέχεται χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Άννα Πρέλεβιτς διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την αδερφή του άντρα της, Δούκισσα Νομικού. Ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει πολλές φορές σε κοινές τους εξόδους, ενώ η Δούκισσα Νομικού ήταν παρούσα και στο πάρτι που έκανε η Άννα Πρέλεβιτς για τις φίλες της, λίγο πριν τον γάμο της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις